Szalay-Bobrovniczky: Mi továbbra is a béke pártján állunk, de a békéhez erő kell!

2022. augusztus 19. 10:47

A miniszter Székesfehérváron mondott beszédet.

2022. augusztus 19. 10:47
null

Mi továbbra is a béke pártján állunk, de a békéhez erő kell!” – írta Szalay-Bobrovniczky Kristóf közösségi oldalán amellé a videó mellé, melyből kiderül: a miniszter egy székesfehévári fesztiválon mondott beszédet.„Ahogy még nagyapáink idejében, úgy a mostani háborús időben is a Magyar Honvédség elsődleges feladata, hogy képességeivel Magyarországot szolgálja!” – emelte ki.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zakar ZoItán BéIa
2022. augusztus 19. 21:31
Beteg kormány beteg embere.
sorivo4
2022. augusztus 19. 20:27
A szabadság és függetlenség pártján állunk, amihez annak fenntartására képes haderő és hadiipar kell. Valamint hadiipari kutatás, tudomány és technológiai fejlesztés. Ez jelentheti hazánk függetlenségének megőrzését és fennmaradását még ezer éven át. Ehhez pontosan meghatározott és megjelölt célok, erőforrás és tehetségek kellenek. Melyek megteremtik biztonságunk, szabadságunk és függetlenségünk továbbra is a Kárpát-medencében. Kis országként arra kell koncentrálnunk amire valóban szükségünk van, céljainknak megfelel és erőforrásaink engedik, de abban a legjobbnak kell lennünk az egész világon. Amiből hadiipari exportbevételt is képesek vagyunk realizálni, amiből a kutatásokat finanszírozhatjuk vagy új technológiákat vásárolhatunk. A legjobbnak kell lennünk a Kárpát-medencében és dominálnunk kell benne. Amit bármikor képesek vagyunk elfoglalni és megtartani. Bárkivel és bármivel szemben.
pilakfater
2022. augusztus 19. 20:26
Ő már egy következő világban gondolkodó, de alapjaiban racionálisan és mégis konzervatív/nemesi génekkel töltött államférfi lehet. Több ilyen ember kellene a Magyaroknak. A pénz csak huszadrangú, első helyen a haza szolgálata és a család jó hírneve áll, vele minden fontos ember szívesen áll szóba Világban! Respect!
vamonos
2022. augusztus 19. 17:34
"Szalay-Bobrovniczky Kristóf" - bizonyára valami kékvérű leszármazott a neve alapján (gróf vagy báró), csak manapság azt már nem teszik hozzá, vagyis inkább elé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik