Vásárhelyi Mária: Orbánékkal megegyezve, sőt az ő kérésükre állították le a kőolajszállítást

2022. augusztus 09. 21:38

A baloldali szociológus szerint „ez is a magyar társadalom ellen vívott lélektani hadviselés része”.

2022. augusztus 09. 21:38
null

Vásárhelyi Mária közösségi-média oldalán jelentkezett be, és fejtette ki a véleményét a szomszédságunkban zajló háború következtében kialakult bizonytalan energiahelyzetről. 

„Azt elhiszem, hogy Oroszország leállította (vagy kiprovokálta, hogy Ukrajna állítsa le) a Magyarország felé történő kőolaj szállítást, azt azonban nem hiszem el, hogy ez nem az Orbánnal történő megállapodás eredményeként történt meg” – kezdte bejegyzését a baloldali szociológus. 

Majd így folytatta: „Meggyőződésem, hogy

Hiszen ha az emberek szembesülnek azzal, hogy a benzinár emelkedésnél mennyivel nagyobb probléma a benzin hiány, akkor úgy fogják gondolni, hogy inkább legyen drága a benzin, mint hogy ne legyen. Hiszen a benzinhiány rengeteg embernek teljesen ellehetetleníti az életét”.

Hozzátette:

Kivéve, ha a magas ár alternatívája az, hogy nincs benzin. Talán az sem véletlen, hogy ez éppen akkor történik, amikor Orbán nyaral. De ha tévednék, akkor sem találok magyarázatot arra, hogy Putyin miért állította le egyetlen európai szövetségesénél szó nélkül a kőolajszállítást. Orbánék már régóta a magyar nép ellen viselnek háborút”.

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 270 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mai nap
2022. augusztus 11. 06:54
Nem nagyon értem, kedves Mandiner, hogy miért kell ennek a szerencsétlennek a pszichiátriai tüneteivel naponta esetleg többször is foglalkoztatnod a magyar közvéleményt. Minden áldott (vagy inkább áldatlan) napon kitalál valami egészen elképesztő gonoszságot és azt Orbánnak, vagy valaki hozzá közelinek tulajdonítja.
Robertoo
2022. augusztus 10. 21:36
Öregségére megbolondult?
Hydra Esus
2022. augusztus 10. 18:21
- Röfi röfiií röfiiiiíííí!!!!!!! Mondta vasarely marika, kiskoca.
KBA98
2022. augusztus 10. 16:33
és akkor ezek a szemetek akarnak kormányozni? Egy nagy szart! Takaródó lesz asap!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik