A Ryanair-vezér szerint Gulyás Gergely és Nagy Márton „olyanok, mint Dumb és Dumber”

2022. június 23. 10:22
Újabb kirohanást intézett a magyar kormány ellen Michael O'Leary, most épp az Euronewson.

A Ryanair-vezér az Euronewsnak adott interjút, amelyben azt mondja: az elmúlt két évben a Ryanair mintegy másfél milliárd eurót veszített. „Ekkor gondolta Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter úgy, hogy ideje megadóztatni minket. 

Ez őrület. Most ő vagy egy komplett idióta vagy nem érti a közgazdaságtant”

– fogalmazott O'Leary. 

Az interjúban felidézték, hogy a „WizzAir nemrég bejelentette, hogy nem fizetteti meg a különadót azokkal, akik már megvették a jegyüket, de aztán beépíti az összeget a jegyárakba”, majd arról is kérdezték O'Learyt, mi a véleménye arról, hogy „Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszer pedig arra kérte a magyarokat, hogy repüljenek inkább a konkurenciával”.

Ez a két magyar miniszter olyan, mint Dumb és Dumber abban a Jim Carrey-s filmben, ha azt hiszik, hogy az emberek majd boldogan kifizetik a különadót és egyik napról a másikra egy drágább légitársaságot választanak”.

Maradnak

 A Ryanair-vezér azt leszögezte: marad a légitársaság Magyarországon, egyelőre nem tervezik, hogy kivonulnak. „Nem hagyjuk magukra a magyarokat, hogy aztán ki kelljen fizetniük a drágább jegyeket és ezt az idióta adót. Minden tőlünk telhetőt megteszünk ez ellen az őrült döntés ellen” – fogalmazott.

Kapcsolódó

Az utasok segítségét kéri a Ryanair, hogy „a kivetett idióta és igazságtalan adót megszüntessék”

Ryanair: Felszólítjuk az utasokat, hogy csatlakozzanak hozzánk a Nagy Miniszter úr által kivetett idióta adó ellen. Bővebben...

Nyitókép: Noe Zimmer / BELGA MAG / Belga via AFP

Összesen 120 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha Gulyás és Nagy Dumb és Dumber akkor O'Leary Dumbest. A Gut Besser Gösser mintájára lehetne ez a légitársasága új jelmondata.

Bezárni, kitiltani.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés