Kiállunk az Ábrahám-megállapodások szellemisége mellett

2022. február 16. 15:59

Szijjártó Péter
Facebook
A Közel-Kelet stabilitása nem csak a régió, de Magyarország nemzetbiztonsági érdeke is.

„Az Egyesült Arab Emirátusok megkérdőjelezhetetlen szerepet tölt be közel-keleti stabilizációs folyamatokban. Hálásak vagyunk Abdullah bin Zayed Al Nahyan külügyminiszter diplomáciai erőfeszítéseiért és teljes mellszélességgel kiállunk az Ábrahám-megállapodások szellemisége mellett.

A mai tárgyalásokkal pedig folytatjuk az együttműködésünket a terrorizmus elleni küzdelem terén, hiszen a Közel-Kelet stabilitása nem csak a régió, de Magyarország nemzetbiztonsági érdeke is.”

Fotó: Facebook / Szijjártó Péter

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kínaivírus és a korrupció megöli a civilizált világot.

"Hszi Csin-ping elnök „Közös jólét” elnevezésű akciója elfogta a Kínai Kommunista Párt (KKP) egyik tisztviselőjét, aki kenőpénzeket fogadott el, így a vádak szerint részt vett a „tőke rendezetlen terjeszkedésében”. „A hivatali hatalommal való visszaélés nemcsak gyakori, hanem elengedhetetlen a kínai gazdaságban, ahol a kormányhoz fűződő kapcsolatok gyakran gazdasági hatalomhoz vezetnek” – írja a ZeroHedge blog.

"A kínai elnök a korrupcióellenes kampány mellett lecsapott már az ország legnagyobb technológiai cégeire, megszüntette a magántanár-ipart, korlátozta a kiskorúak videojátékozással töltött idejét, sőt még az LMBTQ-tartalmakat és azok készítőit is korlátozta, mert szerinte puhánnyá teszik a kínai fiatalokat. Sok kínai még mindig azon tűnődik, hogy Hszi elnök „közös jólétre” irányuló törekvései hogyan befolyásolják majd az életüket. Az elnök igyekezett megnyugtatni őket, mondván

a „monopolistáktól” és más „gazdasági élősködőktől” elkobzott pénzt a közjóra fordítják majd, különösen Kína elmaradott vidéki területein."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés