Összefogott az ellenzék és a Fidesz a Széll Kálmán téren

2022. február 9. 10:35
Közös munkába kezdett két fideszes és egy ellenzéki városkezelő a Széll Kálmán tér kapcsán.

Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára arról számolt be a Facebookon, hogy Pokorni Zoltán XII. kerületi fideszes és Őrsi Gergely II. kerületi MSZP-s polgármesterrel bejárták a Széll Kálmán teret – írta meg az Index.

„A közös munka magától értetődő Pokorni Zoltánnal.

De nekem természetes Őrsi Gergellyel is, bár ő ellenzéki városvezető. És?

A második kerületiek szabad akaratukból őt választották polgármesterüknek. A kerület országgyűlési képviselőjének, bárki legyen az, vele kell együtt dolgoznia a második kerületért” – írta Fürjes Balázs.

Őrsi Gergely is beszámolt az eseményekről a Facebook-oldalán. Kifejtette, hogy megállapodtak, miszerint a jövőben az összes fél tartózkodni fog az épülethálós hirdetések alkalmazásától, „hiszen ezek a reklámok sokszor indokolatlanul csúfítják a városképet, és nem egyszer olyan épületekre kerülnek, melyek homlokzatai állami vagy önkormányzati támogatással újultak meg”.

Nyitókép: Fürjes Balázs Facebook-oldala

 

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hátha felfogod: aki bármilyen politikai felfogásban ősei nyomdokain halad, az ő tevékenységük képezi karrierjének alapjait, hasznot húz őseinek politikai tevékenységéből, az ettől még valóban, nem felelős őseinek a tetteiért. Viszont az ő tetteit úgy kell megítélni, mint őseinek tetteit, őt őseinek politikai örököseként kell tekinteni.

Ezen az alapon hasonlítsd össze Dobrevet és Pokornit.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés