Itt tekintheti meg interjúnkat Rod Dreherrel, aki szerint „Magyarország nem akarja elpusztítani önmagát”

2022. január 27. 19:01
Tucker Carlson dokumentumfilmjében Rod Dreher is szerepet kapott, aki korábban is úgy fogalmazott: hazugság az amerikai média azon állítása, miszerint „Magyarország egy sötét hely”.

Mint arról mi is beszámoltunk, Tucker Carlson amerikai sztárműsorvezető dokumentumfilmet készített Soros György és a magyar kormány küzdelméről. A Fox News műsorvezetője mások mellett Orbán Viktorral, Novák Katalinnal beszélget arról, hogy a tőzsdespekuláns miért tart a jelenlegi magyar kormány által képviselt nemzeti értékektől, de megszólal a filmben Rod Dreher is, aki szerint

A film Orbán Viktort komoly politikusként mutatja be, akinek fontos szerepe volt abban, hogy az oroszok kivonultak 1989-ben az országból”.

A népszerű amerikai konzervatív publicista 2021 augusztusában az MCC Feszten nyilatkozott kollégánknak, Szilvay Gergelynek Magyarországról, a fasizmus vádjáról és arról, hogy felvenné-e a magyar állampolgárságot.

„Magyarország egy sötét hely, ahol nincs szabadság, és így tovább” – ilyen és ehhez hasonló üzenetekkel bombázza az amerikai média az Egyesült Államok polgárait Rod Dreher szerint.

Én meg azt mondtam nekik, gyertek ide, és nézzétek meg a saját szemetekkel, ez mind hazugság! Idejönnek, és valóban megtapasztalják, hogy hazugságokat mondanak nekik erről az országról”

– fogalmazott a fősodratú média vádjairól a publicista. 

A publicista nyilatkozatát megtekinthetik alább: 

***

Itt nézheti meg Tucker Carlson filmjét Soros és a magyar kormány küzdelméről

A dokumentumfilmben Orbán Viktor is megszólal. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.


@Nehidd El

„Mert a NER a hazugságainak foglya, mindent meghamisít. Meghamisítja a múltat. Meghamisítja a jelent és meghamisítja a jövőt. Meghamisítja a statisztikát. Megjátssza, hogy nem fél semmitől. Megjátssza, hogy nem játszik meg semmit.”
(Vaclav Havel)

Jó volt látni ezt azt interjút (mondjuk a kamerakezelésen kicsit lehetne még javítani, felesleges ki-be zoomolgatni, anélkül is pont elég érdekes, amit mondanak)

Látom, szédülsz a magas lovon ülve, és még be is vagy szarva, hogy áprilisban negyedszerre is pofára esel onnan, fentről. Tanulj meg csendben félni, és ne kiabálj közben marhaságokat, mert ez elég nevetséges.

Egyszer már megkérdeztem, most is megkérdezem: Ha valamilyen párttal azonos politikai vélemény, vagy világlátás annak felszopójává avatja viselőjét, akkor te a saját rögeszméid alapján kinek a felszopója vagy? Válassz az ellenzéki listából, aztán írd meg. Többet is választhatsz, ha gondolod.

Nem igen érdekelnek a mellébeszélős kisregényeid, a másokra való hivatkozásaid. Rövid, egyszerű kérdést tettem fel, de úgy tűnik, nem megy a válasz.

Havel soha nem mondott ilyent.

Ezért kár volt. Összeszedtél minden balos hazugságot, vagy féligazságot és untatsz bennünket.

Jövőkép? Az látszik, hogy a politikusaitok hogyan fognak cápázni, hogyan járnak jól a Bigék és a Strabag tulajdonosok, hogy téged, mint propagandistát meg fognak busásan fizetni, de nekünk meg jár az adóemelés, az energiaár emelés, a fizetős és elérhetetlen egeszségügy széfekkel és a nyugat vállveregetése. Ezt a mondókát feleslegesen hazudoztad ide. Elég lett volna annyi, amennyi a valós mondanivalója: O1G

Nem vagyunk hülyék, úgyhogy menj a francba!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés