Zsidók és keresztények, népiek és urbánusok elmúlt évszázadbeli küzdelméről beszélt Márki-Zay a magyar kultúra napján

2022. január 22. 21:58
A miniszterelnök-jelölt elmondta: az ellenzék „szeretetben integrálná” az országot.

Márki-Zay Péter Facebook-oldalán jelentkezett be a magyar kultúra napja alkalmából. Mint ismert, a miniszterelnök-jelölt pár napja elkapta a koronavírust, így most nem lehetett ott mellette se Péterfi Judit, se Simon András, Márki-Zay így szemmel láthatóan megint szabadjára engedhette gondolatait. Emlékezetesek a politikus botrányos megszólalásai az elmúlt hetekből, – az újévi köszöntő és a zsidózás, amelyek után stábja mederbe terelte vasárnapi videóit. A magyar kultúra napja alkalmából tartott beszédében most Márki-Zay arról beszélt, hogy „mitől lesz jobb még a Fideszre szavazó honfitársainknak is, ha leváltjuk Orbán Viktor rendszerét, és szeretetben integráljuk – meghaladva a gyűlölködést – az egész országot”. Szerinte az elmúlt száz évben „sokszor előfordult, hogy a magyarság egyik fele közös örökségünkből igyekezett kitagadni a másik felét”.

„Jobb- és baloldaliak, zsidók és keresztények, vallásosak és ateisták, népiek és urbánusok rendszeresen megkérdőjelezték a másik magyarságát” – fogalmazott az egyesült baloldal miniszterelnök-jelöltje, aki szerint „el kell fogadnunk egymás különbözőségét”. „Nem szabad elfogadni azt, hogy valakiket származás, vallás vagy bőrszín alapján kitagadjanak magyarságukból, vagy őket kevésbé tartsák magyarnak, kevésbé tartsák embernek, mint a többi honfitársunkat” – tette hozzá. Márki-Zay szerint akik április harmadikán rá szavaznak, azok

a szeretet, az elfogadás, az integráció kultúrájára szavaznak”

Mi szeretettel elfogadjuk honfitársainkat olyannak, amilyenek, mi nem akarjuk őket átállítani a saját gondolkodásunkra” – szögezte le. Márki-Zay elmondta: a kultúrharc szerinte „az ötvenes évek békeharcára emlékeztet”, „a kultúrharc pedig egy rendkívül káros fogalom”.

A teljes videót itt nézheti meg:

*** 

Márki-Zay Péter szürreális videójában ismét ostobának nevezte a Fidesz-szavazókat

A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint Orbán Viktor összefogott az ördöggel, Putyint és barátait behozza az országba, a Fidesz bőven meg van áldva aberráltakkal. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: Facebook 

Összesen 236 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Szeretetben integrálná" =

- Kandelláberek
- IFA-platók
- minden fideszes képviselő bebörtönzése
- a miniszterelnök statáriális pere, azonnali bebörtónzése
- a fideszes szavazók (legjobbjai!) egy keresztrejtvényt sem tudnának megfejteni, ostobák, trágyával etetett gombák
- aberráltak, perverzek, pedofilok
- feles többséggel azt csinálok, amit akarok
- árulókkal és ostobákkal van tele még az ellenzék is

A sor a végtelenségig folytatható.
Szeretetország, az b+...

X.
Bármit olvasol, kezeld feltételesen:-)

Én is pont ezt akartam írni, hogy majd a szeretet minisztériuma majd vezet és koordinál...

Nagyon előnyösen van filmezve. Jó a háttér, fiatal, jó megjelenésű, kellemesen vidéki hanghordozású. Köztudott, h. van 7 gyereke, vallásgyakorló katolikus. Lebecsülik.

A tartalom egészen más kérdés. Viszont ott van mögötte az RTL Klub meg az egész balos média és a "művelt" Nyugat.

Mellettünk meg van a magyar épülő, szépülő.gazdagodó valóság, értelmes adórendszer, bőséges munka alkalom, alaposan megnőtt munkabérek. Még a határon túli nemzet testvéreinknek, a háborús övezetek üldözött keresztényeinek is jut. Ez büszkeséggel tölthet el bennünket.

Nincs ez még lefutva. A Szájer ügy megmutatta, h. a jobbos közönség NEM vevő a politikai célú Nagy Leleplezésekre. Lesznek hamis videók, az utolsó hetekben.

„Mi szeretettel elfogadjuk honfitársainkat olyannak, amilyenek, mi nem akarjuk őket átállítani a saját gondolkodásunkra” – szögezte le.

Ezért lehetett a csaló Bangóné majd húsz évig oszlopos elvtársatok.
Kinek kell ez? Patkányoknak nem.

Nekem inkább az a gyanúm, h. Hódmezőn többen jártak rosszul a 90-es évek változásai során, mint amennyien meg tudtak kapaszkodni. A "balosok" irigység keltésben profik. A "megalvadt" struktúrák léteznek a mai napig, itt élnek közöttünk azok és a gyerekeik, akik 45 és 90 között bizonyos fokig eldönthették, h. kiből mi lehet, h. bármiről mit kell, mit lehet mondani. 800 ezer párttag volt és a családjaik.

Ez egy ilyen város. Vác. Szentendre jobb? A fél Dunakanyar elment. Ki tudja, mi lesz a következő választáson. Itt, ahol lakunk, nem látjuk, h. a Momentumos polgármester jobb lenne, mint az előzők.

A Márki-Zay egy hülye, aki jobbosnak hazudja magát. Mondta már neked, hogy milyen alapon?

Egyáltalán tagja egy pártnak? Mióta?
Az biztos, hogy hűséget fogadott a kanadai Inuit és Métis őslakosoknak. Nem tudom, hogy ez párttagsággal egyenlő-e.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés