Alfahímekről ábrándozik

2022. január 19. 7:20

Pilhál György
Magyar Nemzet
Vajon törvényszerű-e az ellenzéki szerzőhölgyek „ellendvaiildikósodása”?

„Kormánypárti politikusok csoportképén mereng Sándor Erzsi a minapi Népszava hasábjain. »Rájuk küldtem a Google képkeresőjét, mert szerettem volna megtudni, hol készült a Németh Szilárd által instagramolt fotó a NER tesztoszteron-aranyalapjáról, a 13 kormányzati alfahímről« – kezdi NERfiak a folyosón című írását az érdeklődő szerző.

Szerinte azért érdekes a fotó, mert halandó állampolgárok még sohasem látták őket így együtt, hiszen »előfordulásuk csak egymás fülledt közegében várható, úgymint Tusványos, Várbazár, karmelita villa«. Erzsi asszony arra tippel, alighanem utóbbi helyen készülhetett a fotó, mert az kizárt, hogy múzeumban, képzőművészeti kiállításon vagy bármiféle kulturális helyen jött volna össze ennyi fideszes politikus. Ugyan már!

Mit is keresnének ők arrafelé? »Nem sportesemény, minek mennének oda?« Humoristánk szerint valami kormányüléshez köthetően állhatott össze ez a csoportkép, merthogy egyetlen nő sincs a fotón. »A NER-ben csak olyan nőnek jut esély, aki elfogadja a férfiak játékszabályát, megfelel Kövér László nőideáljának, nincsenek önálló gondolatai, és nem látszik. A NERnők ilyenek« – teszi hozzá tájékozatlanoknak szánt lábjegyzetét az epebántalmakkal küzdő cikkíró. (»Nem lehet mindenki Bangónéék magasságában« – veti közbe egy kommentelő.)

Míg olvasom a viccesnek tervezett epeömlést, azon merengek: vajon törvényszerű-e az ellenzéki szerzőhölgyek ellendvaiildikósodása? Ez valami fertőző betegség lehet? Még csak ez hiányzik ezekben a szörnyű, vírusos időkben! Mindenesetre rossz lehet Erzsikének. Jobbulást!”

Borítókép: Sándor Erzsi újságíró (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Törvényszerű. A rondaság politikai antropológiai peremfeltétel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés