Gundel Takács Gábor: Azt sem lehet már rendesen definiálni, hogy mi a nő és a férfi, hogy lehetne így a családot?

2021. december 28. 12:13
A műsorvezető szerint elhiszik az emberek, hogy félni kell Gyurcsánytól, Orbántól, Sorostól, Brüsszeltől, miközben nekik nincsenek ezekkel kapcsolatos saját tapasztalataik.

Gundel Takács Gábor interjút adott a 24.hu-nak, a közbeszédről és annak átpolitizálódásáról. Az interjú fő témája egy petíció volt, amelyet a műsorvezető a Szemlélek portállal együttműködve azért indított, hogy a közbeszéd romboló hatását építő jellegűvé változtassák.

Arra a kérdésre reflektálva, miszerint „mára egy kicsit közhelyes lett a közbeszéd romlásának témája”, a műsorvezető kifejtette, hogy 

a civileknek igenis fel kell emelniük a hangjukat, ha a politikában és a sajtóban olyan jelenséget tapasztalnak, amivel nem szeretnének együtt élni.

Huth Gergely azon kijelentése kapcsán, miszerint „Márki-Zay egy szerencsétlen, gumikeresztény, senkiházi”, Gundel elmondta, hogy „minden rendszerben vannak túlteljesítő középkáderek, akik szeretnének jó pontokat gyűjteni, ám az egész végül inkább kontraproduktívvá válik”.

Kifejtette továbbá, hogy szerinte „a politika előbb mindig elmondja, mitől kell félni, majd megnyugtat, hogy csak ő tud megvédeni.

Elhiszik az emberek, hogy félni kell Gyurcsánytól, Orbántól, Sorostól, Brüsszeltől, miközben nekik nincsenek ezekkel kapcsolatos saját tapasztalataik.

Az ember csak azt érzi a bőrén, hogy elviszik-e a szemetet, többet kell adózni vagy kevesebbet. Szavazáskor pedig keveredik a tapasztalás és az, amit elhitetnek vele, a Soros-effektus és az infláció növekedése.”

Gundel a családról

A műsorvezető kifejtette, hogy „nem egyértelmű” a család fogalma, valamint szerinte a kormány és az egyházak kisajátították ezt a fogalmat. 

„És értem, hogy ezt miért csinálják, külön családokért felelős miniszter van, szeretnék növelni a népességet, és ez jól is van, fontos ügy. De nem lehet úgy csinálni, mintha nem lenne rengeteg ember, akik másfajta családmodellben élnek. Csomó ember nyomorultul él, mert ők nem számítanak.

Már az olyan alapfogalmakat sem lehet rendesen definiálni, mint az apa, az anya, a férfi vagy a nő, hogy lehet így a családot definiálni?”

– tette fel a kérdést.

Az interjú végén szó esett arról is, hogy Fürjes Balázs, a Fidesz képviselő-jelöltje a budapesti 3. számú választókerületben, felkérte, hogy vezesse a közte és Hajnal Miklós, az ellenzék jelöltje a 3. választókerületben, közötti nyilvános vitát. A felkérést Gundel elfogadta, azonban azóta nem történt fejlemény az esemény kapcsán.

Összesen 244 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gundel-Takács politikai vélekedései csak attól, hogy ismert személyiség, még nem lesznek professzionálisak. Például, a definíciókról szóló fejtegetése egy tipikus racionalista tévedés: csak az LMBTQ ideológia keretében érvényes. Ha viszont valaki szabadon átveszi az ész-belátásokat, akkor nem mond olyanokat mint ő.

A holland embernek fizette a holland állam a nemváltó műtéteket. Mivel nem tudta elfogadni az új saját magát, nem akart így tovább élni.
Ezért a holland állam fizette az eutanáziát számára.

Jól van Gábor, még jó, hogy ha ön nem is, mi azért tudjuk, mi a férfi, a nő, az anya, az apa és a család. És nem vagyunk olyan ostobák sem, akik csak annyit érzékelnek a világból, hogy elviszik-e a szemetet vagy sem, nem csak akkor hisszük el, hogy el lehet jutni a Holdra, ha mi is rálépünk, és nem csak akkor fogadjuk el, hogy gömbölyű a Föld, amikor onnan nézzük. És megértjük Shakespeare-t, Mill-t, Orbánt és Márky-Zayt, tudjuk mi a politika és mi a választási kampány. És nem gondoljuk, hogy az a "csomó" ember, aki számára férfi a nő és nő a férfi, "nyomorultul él", csupán a maga módján, a normálistól eltérően, amely rendben is van addig, amíg nem akarják magukat ránk tukmálni, hanem élik az életüket, ahogy nekik adatott. Mert szinte mindannyiunkban van valami, amely eltér a normálistól, amivel kínlódunk és megtanulunk együtt élni. Nem csak 'csomóéknak' nehéz néha élni, hanem mindannyiunknak, de ilyenkor nem szaladunk az óvodákba és az iskolákba mesélni a gondjainkról és nem akarunk emiatt mindenféle vécékbe szabadon bejárkálni. És nem beszélünk olyan hülyeségeket, hogy a nőiségünk és férfiségünk mellett van genderségünk is, amit akaratunk szerint szabadon váltogathatunk, mert ilyen tapasztalatunk nincs, tehát genderség nem létezik, azaz hazugság. Hazugságban pedig, legalábbis mi idősebbek, már éltünk, tudjuk milyen az és nem akarunk új hazugságokat.

Azt javaslom szegény szenvedő koma, hogy olvasgasd az emberiség történetét. Akkor majd megérted, milyen voltak azok a társadalmak, amelyekben "tömegesen taszítottak ki embereket" és "gyűlöletkampányok" voltak. Erőszak, gyilkosságok, néhány évente háborúk, néhány évtizedenként pogromok. És akkor majd megérted, és talán értékeled is, hogy ma ilyesmi nincs, csupán 'demokrácia', és nem játszol többet bizonyos szavakkal.

Azt is tudjuk, hogy 'újszülöttnek minden vicc új', történelmi szélárnyékban felnőtt ifjoncoknak pedig egy kis áremelkedés "infláció az egekben". Mit tudják, milyenek voltak déd- és nagyszüleik idején a háborúk, majd a ruszki kifosztás utáni inflációk, vagy akár csak a rendszerváltás utáni két évtized inflációi. Olvasgass barátom alapszintű közgazdaságtant, hogy megértsd, mi az az infláció, mitől van és meddig tart.

Gundel-Takácsnak:
De igen, félek Gyurcsánytól és bandájától! Azt is elmesélem, hogy miért?
Akkoriban 18-19 fokra fűtöttük fel a házunkat a magas gázár miatt. Júniusban az adovisszateritest félre tettük a tankönyvekre, különben nagy gondot okozott volna a két gyerekünknek megvenni.
Egyszer hó végén lett beteg a fiam. Az orvos gyógyszert írt fel neki, én meg a patikában stresszelve vártam, mennyibe fog kerülni?
Sorolhatnám az ilyen és hasonló élményeket.
Gundel-Takacs bizonyára akkor is biztos anyagi körülmények között élt, ezért észre sem vette, hogy nagyon sokan küzdenek a létfenntartással.
Nem akarok még egyszer hasonlókat átélni. Most anyagi biztonságban élünk.

Így volt. Pedig ketten dolgoztunk.

Ja. Szép nagy házban lakunk, vegyünk kisebbet.

gundel!

Mindig egy gerinctelen féreg voltál......nálunk a sokgyermekes zsidó családban, nemzedékről nemzedékre tudtuk, tudjuk a család fogalmát. Ilyen selejtekkel kell együtt élnünk? Hányok tőled.

Hollandiában megbüntettek egy fitness központot, mert nem engedték be a női öltözőbe egy magát nőnek valló férfit.
Erre vágyik Gundel.
Mi meg nem!!!!!!!!! És hagyjon békén minket, ne akarja mosni az agyunkat, mert csak felbosszant. Még kétszer megszólal és eléri a Vágó István nem túl magas szintjét.

:-)
Migránsokra gondolsz?
Vagy a szocialista társbérletre? Hajléktalanok?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés