Több mint egymillió forintot költött Antsi az „Orbán megbukott” videóra

2021. november 23. 16:56
Hirdetésként terjed a Facebookon az „Orbán megbukott” sláger, melyre már közel egymillió forintott elköltött alkotója, Krizsán Anita.

Lapunk is beszámolt arról, hogy nemrég újabb dalrészlettel jelentkezett Antsi, aki annak köszönhetően tett szert némi ismertségre, hogy írt egy kampánydalt Márki-Zay Péternek még az előválasztás idején, igaz, a Szavazz Márki-Zayra című ópuszból nem lett hivatalos kampánysláger.

A trashpop műfaj rajongói számára jó hír, hogy Antsi azóta sem hagyott fel dalszerzői tevékenységével, hiszen októberben megjelent a BÉKÉT! Kormányváltást!, illetve az Európa, segíts! című dala is – adtuk hírül. Kiderült, hogy a művésznő nem kis összegeket fordít művészetének propagálására. A lapunk által is közölt, mindössze alig fél perces opus terjesztésére több, mint egymillió forintot költött a művésznő. 

Antsi november közepén közreadott alkotásának minden másodpercére több, mint 30 ezer frointot költött tehát, így a 4400 kedvelőjével együtt ugrálhatunk az 1980-as évek nagy slágerének, a Lambadának a dallamára, melyen a művésznő azon örvendezik – kicsit talán túl korán –, hogy Orbán Viktor megbukott. Kezeket a magasba! Densz! Hállelúja!

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ahhoz képest, hogy félmilliót költött a videó hirdetésére, eddig összesen 8600-n nézték meg. Nem vagyok marketinges, de ez nagyon rossz megtérülésnek tűnik. Szóval a hülyének is megéri.

Arra is kíváncsi lennék, mennyi lenne a nézettsége, ha a mandiner nem számol be ennek a remekműnek a megszületéséről.

Valaki pénzeli. Egy hsz szerint lehet, hogy a Habony, de persze ki tudja. :D

Orbán legalább tíz éve meg van bukva. Erre költeni akár egy vasat is?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés