Woke egyetemisták annyira kiakadtak Kyle Rittenhouse felmentésén, hogy bevezették az Apartheidet

2021. november 21. 10:37
A Fitchburgi Állami Egyetem, amely „teret kínál a felmentő ítélet feldolgozására” közleményében különválasztja a színes és fehér bőrű tanulókat és dolgozókat.

Mint arról a Mandiner is hírt adott, felmentették Kyle Rittenhouse-t, azt a tinédzsert, aki lelőtt két erőszakos BLM-tüntetőt, egyet pedig megsebesített a kenoshai zavargások során. Az ítélet azonnal hatalmas felháborodást keltett a liberális körökben, az ügyészek, jogvédők is felháborodásukat fejezték ki a felmentő ítélet miatt, amelyet igazságtalannak tartanak. Joe Biden és Kamala Harris is elégedetlenségüknek adtak hangot, de arra szólítottak fel, hogy tartsa mindenki tiszteletben az esküdtszék döntését. 

 

 

A felháborodást mutatja, hogy a Fitchburgi Állami Egyetem is külön teret kínál a „felmentő ítélet feldolgozására” diákjainak és dolgozóinak. Az Egyetem sokszínűségi központjának üzenetében már a bevezetőben is „aljas gyilkosságnak” titulálják azt az esetet, melynek kapcsán a tüntetések kitörtek, és melyben egy zavaros bejelentést követően egy rendőrtiszt lelőtte a 29 éves Jacob Blake-et, aki ellen elfogatási parancs volt érvényben három rendbeli szexuális erőszak miatt.

Totális szegrágációval a gyűlölet és rasszizmus ellen 

A sokszínűségi bizottság úgy érzi, ez a sokkoló és szörnyű pillanat annyira felkavaró, hogy itt az idő egy olyan teret nyitni, ahol a felkavart egyetemisták megoszthatják gondolataikat, feldolgozhatják a bennük dúló érzelmeket. Az űrlapok kitöltését követően a sokszínűségi bizottság személyes és online lelkisegélyt is nyújt. A furcsaság azonban csak ezután jön:

az űrlapon négy különböző időpont és helyszín van megadva: egy a színes bőrű, egy a fehér bőrű diákoknak, valamint egy a színes bűrű alkalmazottaknak és egy a fehéreknek.

Fotó: Tayfun Coskun / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az antirasszista, szükségszerűen: csakis rasszista lehet.
Minél antirasszistább, - értsd: G. Sorososan nyílt, úgyszólván Szabó Timeásabb - annál rasszistább...
Ez az evolúció egyik alaptörvénye.

Azt hiszem, hogy ismét ideje lenne a niggereket külön iskolába járatni és külön buszra ültetni.......valahogy meg kellene fékezni ezt s ok vérgőzös, agresszív, gyilkos hajlamú férget.

Szálasi 1935-ben adta ki "Cél és követelések" című programját. Szellemi utóda, MZP balliberális zsidó irányító köre - bojárok és társaik - most hasonló kiáltványon dolgozik, hamarosan várható a megjelenése.

A II.világháború alatt a nemzetközi gazdag zsidóság lelkesen asszisztált Hitler, a zsidó kisembert kiirtani hivatott programjához, anyagilag is támogatta a hitleri gépezetet. Most az itt élő zsidó oligarchák MZP-ben látják Hitlert, az útban lévő, gondolkodó zsidók eliminálásának lehetőségét, eszközét. S persze a gojok likvidálását is. A balliberális goj szavazótábor ájult seggnyalása, támogatása, buta öngyilkossága mellett.

Támogatom a fehérek és a feketék elkülönítését, minden szinten.

A Dél-afrikai Köztársaságban a farmokon elkövetett, eddig már 3000 emberéletet követelő gyilkosságok áldozatai európai származású kisebbségek tagjai, és az ANC gyűlésein „öld a búrt, öld a farmert” szövegű dalokat énekelnek.
A Black Lives Matter mozgalom jelentése magyarul: a fekete életek számítanak
A Dél-afrikai Köztársaságban ahol a fekete többség kezében van a kormányzás úgy látszik a fehér emberek élete nem számít.

Szerintem menjenek a dolgok elébe, követeljék az elszakadást a fehérektől, amihez megkapnák mondjuk az államok harmadát, követhetnék őket oda azok a középosztálybeli fehérek is, akik a négerekkel éreznek, és akik szerint a fehérek eredendő bűne a rasszizmus.
Biztos vagyok abban, hogy a rasszista fehérek sem állnának a javaslat útjába, sőt, támogatnák azt...

És ezzel elismerjék, hogy eddig hülyeséget mondtak? Szerintem hamarabb rágnák le a saját kezüket.

Pont ezért írtam én is. Ha annyira utálnák a fehéreket, akkor mindent megtennének, hogy minél messzebb legyenek tőlük, de a helyzet az, hogy a fehéreket ugyan gyűlölik, de a fehérek pénzét meg annál jobban szeretik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés