Gulyás: Márki-Zayt a sajátjai is kiröhögték

2021. október 28. 11:45
A Miniszterelnökséget vezető miniszter is reagált a Márki-Zay által meglebegtetett „lejárató anyagra”.

Gulyást Gergely a csütörtöki Kormányinfón kérdezték arról, milyen választási kampányra számít. Említésre került Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi sajtótájékoztatója is, ahol bemutatta azt az anyagot, amelyet állítása szerint személye elleni lejáratásra használt volna fel a Fidesz a kampányban. 

Márki-Zay Pétert a sajátjai is kiröhögték”

– fogalmazott ezzel kapcsolatban Gulyás, hozzátéve, hogy ezt az anyagot a sajtóban és a Wikipédián megtalálható információkból ollóztak össze. A miniszter elmondta: durva kampányra számít.

Elmondta azt is: Márki-Zay feltétlen támogatója a migrációnak, ez minden egyes nyilatkozatában látszik. A miniszter reagált a baloldal miniszterelnök-jelöltjének arra a megjegyzésére is, miszerint a „Békemenet gyűlölködés volt”.

A gyűlölettel szembeni küzdelemben eredményt elérni a baloldalnak a legkönnyebb. Elég, hogyha önmagukat leállítják”

– fogalmazott Gulyás.

***

Ez minden, csak nem ellenzékváltás és jobboldaliság – összeomlóban a Márki-Zay-jelenség

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat. Az első rész a baloldali előválasztást megnyerő Márki-Zay Péter állítólagos jobboldaliságáról, kereszténységéről, illetve arról szól, hogy bár egyesek azt mondják róla, mégsem váltotta le az ellenzéket.

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ilyen primitív "dossziéval" Márki a saját megcélzott szavazóit is megalázta, illetve talán még el is gondolkodtatta: ezt a mesét beveszik? Ez a "tiszta" ember ilyen könnyen hazudik? Ez a "katolikus" ember ilyen Fidesz elleni lejáratáshoz a nevét adja?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés