Gulyás Márton ellenzéki felszólalások alatt nézte Orbán beszédét, amiben szerinte nem voltak emlékezetes mondatok

2021. október 23. 18:23
„Azért nagy tömeg volt, kár lenne ezt nem elismerni” – mondta a baloldali aktivista a Békemenetről.

Mint arról beszámoltunk, több százezres tömeg vett részt a Békemeneten, míg a baloldal közös ünneplésén pár ezren tették csupán tiszteletüket. Márki-Zay Péter beszédére még a 444 szerint is csak 3-4 ezren voltak kíváncsiak – közöttük volt a partizános Gulyás Márton is, aki az élő közvetítésében bevallotta saját nézőközönségének: az egyik miniszterelnök-jelölt beszéde alatt meghallgatta Orbán Viktor beszédét is.

Ennél is érdekesebb volt azonban a baloldali aktivista értékelése: szerinte érdekes élmény volt, és az Elkxrtuk című filmmel tudná párhuzamba állítani, amit „ásatagnak” nevezett.

„Ahogyan megformálta a különböző gondolatait, ahogyan rendkívül kimérten és spontaneitást nélkülöző módon szólította meg a tömeget, mégis azt lehetett látni, hogy nincs elemében. Igazából emlékezetes megszólalása egyáltalán nem volt, nem tudott mondani semmi olyasmit, ami kijelölné, hogy ki az ellenség, vagy mi a küzdelem tétje” – mondta a miniszterelnök beszédéről Gulyás Márton, aki a Békemenetről elismerte, hogy sokan voltak. „Azért nagy tömeg volt, kár lenne ezt nem elismerni, hogy rendesen megmozgatták a bázist” – ismerte el a baloldali aktivista.

A fent leírt jelenet az alábbi videóban nézhető meg, Orbán Viktor mai emlékezetes mondataiért pedig kattintson ide vagy ide.

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na ja... nem lehet minden olyan emlékezetes, mint amikor Dobrev és Jakab együtt szónokolnak a színpadról október 23-án... ráadásul 2006. október 23. tizenötödik évfordulóján.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés