Novák Katalin: A bajor CSU továbbra is természetes partnerének tekinti a Fideszt

2021. október 20. 18:36
A CSU álláspontja szerint „mindannyiunk számára komoly fenyegetést jelentene, ha hatalmi pozícióba kerülne” a magyar egyesült ellenzék.

A bajor Keresztényszociális Unió (CSU) továbbra is természetes partnerének tekinti a Fideszt, és készen áll az együttműködés folytatására – jelentette ki Novák Katalin Münchenben szerdán.

A családokért felelős tárca nélküli miniszter – a Fidesz alelnöke – a CSU vezető politikusaival a bajor tartományi fővárosban folytatott tárgyalásait értékelve az MTI-nek elmondta: a bajor kormánypártban tudják, hogy

„a Fidesz az a jobbközép erő, amellyel érdemes együttműködni, és azt is értik és érzik, hogy milyen fenyegetést jelent az egyesült ellenzék” Magyarországon.    

A baloldaltól a liberálisokon és a zöldeken át egészen a jobboldalig terjedő magyarországi egyesült ellenzék a CSU álláspontja szerint „mindannyiunk számára komoly fenyegetést jelentene, ha hatalmi pozícióba kerülne” – mondta Novák Katalin.

(MTI)

Fotó: Mátrai Dávid

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt nem vonom kétségbe, de már rebesgetik ottani körökben, hogy a CDU/CSU el akarja hagyni a C-t a megnevezéséből...

Azért elég jól titkolják. Gondolok itt az EB -re és a müncheni meccsre...

Tényleg? Nektek ezt is tanítani kellett? És mi van az irigységgel? Azokkal a kifosztottakkal, akik vagyonából Dobrev és Gyurcsány felépítgette a moslékot?

Mert a hollandok, dánok és a többi német nem?

Nem bizony, hiszen a bíróságok, morzsikám, a ti kezetekben van. Az elszámoltatás és Dobrev- Gyurcsány tandem vagyona és hatalma 1945 után elvett javakból keletkezett. Ami a Vörös Imre féle szarháziak bűne, morzsikám!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés