Szabó Tímea és az ördög

2021. október 19. 12:03

Kontra
Facebook
Ez az ő világa, erkölcse, hitvallása, hogy bármikor meghívja az ördögöt, bármikor beáll mellé.

„Szabó Tímea politikai tevékenysége már rég nem üt meg semmiféle európai értelemben vett értékelhető mércét, az elmúlt évtized legkínosabb politikai akcióinak toplistáját holtversenyben Jakab Péterrel vezetik.

Szabó Tímea nevéhez tapad Németh Athina, egy magát mentőtisztnek kiadó beteges hazudozó felhasználása a koronavírus járvány legdrámaibb időszakában. A közösségi portálon minden kommunikációja a kormány és a jobboldal elleni uszítás, karaktergyilkolás, primitív gúnyolódás. Parlamenti rikácsolása átlagosan stabil idegrendszerrel is kibírhatatlan. A mi pénzünkből, ugye.

Szabó Tímeának semmi sem elég drága, ezt eddig is láttuk, de tegnap magát az ördögöt hívta meg cimborának. Azt találta mondani, »hogy még az ördögöt is jó szívvel ajánlanám, ha azt mondaná, leváltja Orbánt.« Értem, hogy ez csak egy mondás, de egy percig se gondoljuk, hogy nem tudatosan választotta ezeket a szavakat. Felnőtt ember, csak tudja, mit beszél.

Tehát ezt ígéri az amerikai képzéseken szocializálódott politikus a választóknak: az ördögöt, vagy a gonoszt, vagy a sötét erőt, Darth Vadert. Ez az ő világa, erkölcse, hitvallása, hogy bármikor meghívja az ördögöt, bármikor beáll mellé. Miféle mérce ez, milyen morállal él az az ember, akinek ennyire telik, ez a politikája? Aki a zsidó-keresztény Európa közepén az ördögöt ajánlgatja főműsoridőben az egyik bevett egyház csatornáján. A Hit Gyülekezete vezetőinek egyébként ez nem probléma? Nem kellene ezt minimum visszautasítani?”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szabó Timea rátekeredik az ördögre, szopja, szopja, aztán időközönként az arcunkba köpi, amit az ördögéből kiszopott.
Ennyi Szabó Tímea.
G. Soros-licenc.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés