Tarlós: Ha eltartott kisujjal ittam volna a kávét, az ellenzék még polgármesterként ledarált volna

2021. október 18. 20:11
A volt főpolgármester nyilatkozott a természetéről, a 2019-es vereségéről és a mostani feladatairól is.

Tarlós István, Budapest volt főpolgármestere a Blikknek adott interjút. Az interjúban kifejtette, hogy sose akart más képet mutatni magáról, mint az ami. „Sokan elítélték a stílusomat, különösen az ellenzék köréből. Szeretném megjegyezni, hogy soha nem használtam közönséges vagy ordenáré kifejezéseket,

ezt nem minden ellenzéki képviselőről lehet elmondani.

Úgy is fogalmazhatok, ha eltartott kisujjal kezdtem volna inni a fekete kávét, az ellenzék kemény magja még óbudai polgármester koromban ledarált volna” – fogalmazott.

A 2019-es vereségéről

Elmondta a lapnak, hogy rosszul élte meg a vereségét. Az eredmény megemésztése után arra jutott, hogy „többet kaptam a gondviseléstől, mint amennyit bármikor is remélhettem, vagy talán annál is, mint amennyit megérdemeltem”. Elmondta, hogy a vereség ellenére is, a felesége örült annak, hogy „visszakapta” a férjét.

A mostani munkájáról

A volt főpolgármester jelenleg Orbán Viktor munkáját segíti közlekedési és közszolgáltatási infrastruktúra fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízottként. Erről a megbízatásról úgy nyilatkozott, hogy

a mostani munkája tudományos diákköri megbízatásnak tűnik ahhoz képest amit főpolgármesterként kellett csinálnia.

„Miniszterelnök úr számára készítek anyagokat, mérnökkamaráról, M0-s körgyűrűről, a 4-es metró folytatási lehetőségeiről, árvízvédelemről.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem kellett volna indulnia. Aki, és akinek családja, azt akarja, hogy menjen végre nyugdíjba, azt egyenesen nem szabad indítani. Sőt arra kellett volna rávenni, hogy segítsen utódot kinevelni.

Az utódnevelés az egy szakma. Ugyanolyan mint amikor a fejvadász talál egy vállalatvezetőt a világ bármely sarkából.
Genusok nem foglalkoznak ilyennel, ha van nekik ólomkatonájuk.

Lakcímkártyás külföldi szavazókkal. Köszönhetjük az EU hülye szabályainak.

Mert az egész ország a Lánchídon közlekedik... te tényleg ilyen hülye vagy?

Értem. Tehát, ha Karácsonynak tulajdoníthatjuk egy történelmi jelkép felújítását, az szép és jó dolog, ha másnak, akkor pusztán hülye múltba révedés, náci nacionalizmus, stb. Megismétlem a korábban feltett kérdésemet.

Rosszul érvelsz kispofám.

Az önkormányzati választáson szavazó külföldiek rejtve tudnak maradni, míg a határon túli magyar állampolgárok nyíltan küldhetik szavazatukat. Kivétel Ukrajna.

Bevallom én a mai napig nem emésztettem meg, hogy tudta Butapest népe a felkészült, csak a munkájával törődő, lokálpatrióta Tarlós és még Kálmán Olgát is nagy nehezen legyőző, Budapestet tökéletes idegenként mozgó kamuGeri közül az utóbbit választani.

Ahol vezetéstudományt tanítanak, ott tanítják az utódnevelést is. Különösen családi vállalkozások számára, esetleg vállakozástudományi kurzusok keretén belül is.

És kinek nincs annyi esze, hogy már a kísérletet is kivédje? Nem Karácsony Gergelyről van szó, hanem az elődjéről.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés