A Financial Times szerzője szerint arab és ázsiai emberekkel kell feltölteni a V4-államokat

2021. október 13. 19:50
Parag Khanna arról értekezett a Financial Timesban, hogy a visegrádi négyek országainak arab és ázsiai tömegeket kellene befogadniuk demográfiai helyzetük ellensúlyozására.

„A ma nehéz pénzügyi helyzetben lévő és elnéptelenedő visegrádi országoknak egy nagyobb föderatív szövetségben kellene összefogniuk, hogy hatékonyabban tudják kezelni erdőgazdaságukat, mezőgazdaságukat, folyóikat, mindezt azért, hogy felkészülhessenek az arabokkal és ázsiaiakkal való demográfiai feltöltésre” – áll a Financial Times véleménycikkében. 

Khanna, aki a szerzője a „Hogyan változtatja meg a világot a tömeges migráció- és mit jelent ez számodra” című könyv szerzője, arról elmélkedik, milyen (egyébként nem túl valószínű) apokaliptikus események miatt indulnak meg „milliók, ha nem milliárdok” a harmadik világból az úgynevezett nyugati országok felé – közli a Körkép.sk, amely a Remix News híre alapján szemlézte az írást. 

Khanna a migrációt egyszerűen „feltöltésnek” nevezi:

szerinte a migránsok hosszú távon áldássá válnak Európa és Észak-Amerika számára,

hiszen a nyugati társadalmaknak súlyos demográfiai válsággal harcolnak.

„Észak-Amerikában, Európában és Észak-Ázsiában egyre súlyosabb a munkaerőhiány, és ezeknek a régióknak ennek megfelelően ki kell nyitniuk a bevándorlási csapokat” – írja.

A szerző ezért „új munkamegosztást” követel a kontinensek között, mivel Észak-Amerikának és Eurázsiának több embert kell magába szívnia. A Világgazdasági Fórumhoz és a Külkapcsolatok Tanácsához kötődő Khanna kizárólag gazdasági megfontolások szempontjából vizsgálja az arab és ázsiai tömegek Európába telepítését, amit ő csak „feltöltésnek” nevez.

Úgy véli, hogy a klímaváltozás is ennek a megközelítésnek kedvez. 

A Nagy Csere-elmélet

Tucker Carlson nemrég fő műsoridőben azzal vádolta meg a demokrata Biden-adminisztrációt: szándékosan árasztotta el az Egyesült Államokat bevándorlókkal, hogy megváltoztassa az ország demográfiai és politikai szerkezetét.  

„Egy épeszű, a világ élvonalában álló nemzet nem nyitja meg határait az egész világ előtt, és ígér a bolygó legszegényebb embereinek végtelen, adófizetők által finanszírozott ingyen szolgáltatásokat pusztán azért, hogy megjelennek és megszegik az ország törvényeit. Ez nem csak hülyeség, hanem egyenesen öngyilkosság” – fogalmazott Carlson.

A műsorvezető emlékeztetett egy még 2015-ből származó felvételre, amelyen az akkor még alelnök Joe Biden arról beszél, hogyan válnak az európai, azaz „fehér” amerikaiak kisebbséggé saját országukban a harmadik világból folyamatosan beáramló embertömegek miatt, és hogy ez a demográfiai váltás szerinte nemzeti erőforrás.  

„Politikai értelemben ezt nagy cserének nevezhetnék, ahol az eredeti amerikai lakosságot lecserélik távoli országokból érkező jóval engedelmesebb emberekkel”  – mondta Carlson, akinek műsora újfent nagy felháborodást keltett: azzal vádolták, hogy e nézettel egy összeesküvés-elmélet terjesztőjévé lépett elő. 

Fotó: ALEXEY FILIPPOV / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

Összesen 159 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A visegrádi országoknak valóban egy szövetségbe kell tartozniuk azért, hogy az ilyen Financial Times -Kanna féle ötletek megvalósítását megakadályozzák.
A gazdaság fejlesztés a saját hasznukra OK!

A karlócai béke idején (1699) Magyarország lakossága nem volt négymillió és ennek a létszámnak a fele volt magyar nemzetiségű. A törökök jól elbántak velünk...

A saját elkorcsosított népességüket, amit aztán áttolnak Európára, É-Amerikára, ez a Nagy Csere.
Ennek zászlóvivője a Soros-maffia, akik között feltűnően sok a zsidó.
Ez van.

Ha te nem Földes Bandi vagy az indextelextől, nem ér a nevem... Aki minden Nogo zónában azt tapasztalta, mennyi igaz barátra lelt a migránsok között és milyen gonoszak voltak az őslakos fehérek.
Aztán az ember meg csak les ki a fejéből, mikor sorra jönnek a nem vérmagyar és igazkeresztény állami jelentések Svédországból, Finnországból, Norvégiából, Svájcból, Angliából, Dániából, hogy szerelmetes barátaid, mikor statisztikai sokaságot alkotnak padlóztatják a közbiztonságot, billentik a költségvetést mindegyik helyen ahol voltak annyira bátrak, hogy a migránsokat szétszálazták legalább európai, meg nem európai halmazra.

Bandi, mint írtam a véleményem a nyugati fejlett országok gazdasági és bűnügyi statisztikáin alapul. Az elkeserítő és nyugtalanító olvasmány- jól is esik az embernek ha valaki ezek mellé a kis sajátélményeivel érzékenyít. És nem tudom Japán, ahol már ötször jártam turista és hivatalos utakon, már elegendően távoli desztináció-e neked, egy faluhoz képest.

Jó. Egy év Leuven, két év München. Utóbbi egy kutatóintézet, muszlimokkal semmi gond. Leuven viszont más. A flamand katolikus bástya elveszni látszik- a balosok muszlim polgármestert innováltak, akinek hála mára tömegesen költöztettek a városba muszlimokat. Már nem élek ott de az ismerősök nagyon panaszkodnak a romló közbiztonság és életminőség miatt amit a szilaj muszlim fiatalok okoznak. Rendszeres a konfliktus a kábszer üzleten összevesző marokkói bűnözők között. Már nappal is probléma a főutcán randalírozó muszlim sereg és elkeserítő a muszlim nők látványa.
Ha pedig igazán riasztó infót akarsz akkor javaslom neked Peter McLoughlin Easy Meat című könyvét, amiben láthatod majd mennyire álomvilágban élsz a békés muszlimjaiddal. Angliában a muszlim pakik pedofil hálózata produkált vagy félmillió szerencsétlen fehér tini áldozatot harminc év alatt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés