Szemét alak ez a Gyurcsány

2021. szeptember 24. 19:39

Gábor György
Facebook
Még a gyermekeiket se voltak képesek egy kecses szállodaláncon saját lábra állítani.

„Próbálom elképzelni, miként szólítgatták és cirógatták volna nemzeti-keresztény elkötelezettségű kormánypárti politikusok, valamint jó bérből és fizetésből élő kurzussajtósok Gyurcsány Ferencet, ha péntekre virradóra róla tudta volna meg Magyarország információra kiéhezett népe, hogy valamelyik gyermeke, házastárssal, unokákkal, tokkal-vonóval kitántorgott a nyugati világba, hogy a gyerekek »egy csodálatos helyen« kezdjék el a tanévet (vagy 3000 km-re a Nemzeti Alaptantervtől), »új kultúrát, új nyelvet megismerve«, (mint arról tiszta forrásból értesülhettünk, a gyermekek »már most imádják az iskolát«, holott Takaró Mihály amott nem farigcsálta nemzetivé a tanrendet, továbbá se Maruzsa államtitkár, se Klebelsberg Központ), végső soron csak azért, hogy testközelből működtethessék az ottani szállodájukat, amely várhatóan egy szállodalánc részét képezi majd. Egy olyan helyen, amely nem mellékesen a világ gengsztereinek offshore-paradicsoma, kábítószerrel-olajmilliárdokkal-pénzmosással-fegyverkereskedelemmel folyó Kánaánja.

Summa summarum: szemét alak ez a Gyurcsány, most már aztán igazán Stop, Gyurcsány!, meg az 1%-nyi mínusszal majdnemGyurcsányKarácsony, meg az egész tehetségtelen bagázs, akik úgy akarnak kormányozni, hogy még a gyermekeiket sem voltak képesek egy kecses szállodaláncon saját lábra állítani, legjobb gyerekkori barátból Európa egyik leggazdagabb gázszerelő-milliárdosát előállítani, s végtelen szorgalmukból és munkabírásukból még egy szaros hatvanpusztai kéglire sem futotta.

Apropos, Hatvanpuszta! Hogy az miként is lett, azt nem tudhatjuk, mert abban a családban a gyerekeknek nem szokás beleszólni a szülők dolgába. Eközben a nyugatra távozó család világos üzenete, hogy amott a szülők sem szólnak bele a gyermekek dolgába.

A liberalizmus diadala!

Utóirat: a kiköltöző családot remélhetőleg a Magyar Honvédség tulajdonában lévő, ám kizárólag privát célokra használt repülőgép fuvarozta a távoli, »csodálatos helyre«, az »Ugyanott már luxusjacht is rendelkezésre áll« fedőnevű, 857 évre titkosított honvédségi akció keretén belül.”

 

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 123 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyilvánvaló, hogy ti nem vagytok normálisak. Szerintem félti a gyerekeit tőletek, mert ti a gyerekei halálát kivánjátok. Én is így tennék a helyükben, mert aljas hazug és vérszomjas dékás pufajkás nyugger had, még megtámadhatná a gyerekeimet.
Majd Codruta Kövesi vizsgálni fogja ... Spanyolországot, ha ott ilyesmik fordulnak elő.

Szólhatna, lenne mit. Ez a goebbelsi, megszállott, mindenre ugró gyűlölet, amivel irkál, nemcsak az ő fejére, hanem a közösségére is visszahull. Ez NEM jó, NEM kéne hagyni.

A Tiborcz házaspár él, ahol akar. Történetesen viszonylag közeli rokonom, nem vagyunk kapcsolatban, az édesapja valaha évente egyszer fölhívott, onnan tudom, h. néhány éve fölszámolta itteni néhány lakásból álló turisztikai érdekeltségeit és kitelepedett Marbellába. Apukája azt sem tudta, hol van a hosszú, K-i parton. Hát, nagyon közel Gibraltárhoz, egészen lenn, Délen. Azután jött a Covid, remélem, minden szempontból túlélték.

Mi is túl fogjuk élni a Tiborcz házaspár kitelepülését. Itt évek óta dúl hideg polgárháború. Jól tették, h. békésebb vizekre eveztek, a családnak biztosan hiányozni fognak. Van ilyen.

Egyébként kinek mi köze hozzá. Vicces, h. a miniszterelnök veje ne vállalkozzék. Itt nagyon sok vonalon az állam, az önkormányzatok a fő megrendelő. Jól tették, h. elmentek.

Micsoda ország az, ahol egy Apró Antal unoka, a min. 20 éves fényképeivel reklámozva az ellenzék vezető erejének miniszterelnök jelöltje, a férje meg, akinek néhány éves miniszterelnöksége alatt az ország a gazdasági csőd közelébe lett kormányozva, ugyanennek a DK monogramra épített pártnak a tótumfaktuma.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés