Kocsis Máté: Az Elk*rtukban még Hugh Grantnél is jobb színész játssza Gyurcsány Ferencet

2021. szeptember 24. 11:49

Az már kiderült, ki játssza Dobrev Klárát.

2021. szeptember 24. 11:49
null

Miután kiderült, hogy Dobrev Klárát Gubás Gabi alakítja majd az Elk*rtuk című filmben, Kocsis Máté pénteken már Gyurcsány Ferenc megformálójának kilétéről posztolt Facebook-oldalán.

Hugh Grant, ahogy azt Gyurcsány Ferenc szeretné? Vagy John Malkovich? Úgy hallottam, a film főszerepét még náluk is nagyobb színész játssza. Nem ismertebb, de jobb” – írta a Fidesz frakcióvezetője.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hesperia
2021. szeptember 26. 10:25
Van egy tippem: szerintem Gyurcsány Ferencet a filmben Gyurcsány Ferenc fogja alakítani. Én biztos így csináltam volna: egy színész alkalmazása helyett egyszerűen beilleszteném a filmbe a megfelelő helyeken a rendelkezésre álló korabeli felvételeket az igazi Gyurcsányról.
nanemáne
2021. szeptember 26. 08:03
Fekete Pákó? Az Oscarhoz szükséges egy fekete színész is:)
De Molay
2021. szeptember 25. 16:27
Ezt a hamupityókát végigolvassa valaki?
Anonymtalan
2021. szeptember 25. 14:33
"Kocsis Máté: Az Elkúrtukban még Hugh Grantnél is jobb színész játssza Gyurcsány Ferencet" Mondjuk Hugh Grant nem egy magas mérce.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik