Tasnádi Péter az ellenzék győzelmének szurkol, de szerinte Jakab Péter gyengíti a harcot

2021. szeptember 23. 21:56

Tasnádi Péter szerint a jogállamiság feltételeit fenn kall tartani, a politikai harcokat meg tisztességgel kell megvívni.

2021. szeptember 23. 21:56
null

Tasnádi Péter úgy véli, bár vele szemben is úgy alkalmazzák a jogot, ahogy jogállamban nem szokás, mégsem szabad a jogállam kereteit feszegetni. „Nálam is visszaélnek a joggal, de nem olyan mértékben, mint ahogy hallom, hogy az ellenzéki politikusok szeretnének. Remélem, hogy az ellenzék hatalomra kerül, azt is remélem, hogy be fogják tartani a jogot és mindent jogszerűen fognak csinálni”. Tasnádi Péter arra reagált, hogy Jakab Péter azzal fenyegette meg Orbán Viktort, hogy hatalomra kerülése után, majdani fegyencként „Orbán Viktorból is lehet majd Orbán Viktória”.

Jakab Pétert egy Torgyán Józsefhez hasonló vicces figurának tartja „aki miatt érdemes nézni a parlamenti közvetítést”, de úgy véli „jobban oda kéne figyelnie a dolgolra, arra, hogy mit csinál”, mert Tasnádi szerint ezek a hibák, hogy például fojtófogással levisznek egy tiltakozót a gyűlésen, biztosan ártanak Jakab Péter népszerűségének. Ezek a mondatok, „amiket a parlementben mond, mint ez a Viktóriás szöveg” ez is árt, méghozzá az ellenzék egészének.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. szeptember 24. 22:12
gyárficzi tomika jól van?
Mirtilla
2021. szeptember 24. 16:02
"...azt is remélem, hogy be fogják tartani a jogot és mindent jogszerűen fognak csinálni”. Van egyfajta megejtő báj abban,amikor egy hétpróbás bünöző,aki egész életében a jogi kiskapuk törékeny mezsgyéjén lavirozott-büvészkedett, most a törvény szigorát sürgeti ,persze ez alól kivétel ő maga meg a hasonszőrü bajtársak. Őszintén csodálkozom, hogy ezt röhögés nélkül eltudta mondani.
Mátyás01
2021. szeptember 24. 12:09
Szegényt őt is ártatlanul meghurcolta az Orbáni diktatúra.
Gullwing
2021. szeptember 24. 09:11
Tasnádi a liberálnáci rezsim terméke, persze hogy nekik szurkol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik