A dugóban rostokolva jött rá a DK-s Kálmán Olga, hogy valami gond lehet a budapesti közlekedéssel

2021. szeptember 23. 10:29

Kálmán Olga nem fogadta meg a tanácsot: nem szállt ki a kocsiból, és nem ment gyalog.

2021. szeptember 23. 10:29
null

Az előválasztás kellős közepén, csütörtök reggel arról posztolt Kálmán Olga – aki a II. és III. kerületben Karácsony párttársával, a párbeszédes Tordai Bencével mérkőzik meg – ahogyan a reggeli dugóban ül a belváros felé tartva.

„Tudom, Budapest közlekedési nehézségeire a legegyszerűbb rávágni, hogy mindenki közlekedjen BKV-val, vagy biciklivel. Csakhogy mi, 2. és 3. kerületben élők nem minden élethelyzetben tudjuk ezt megtenni” – szúrt oda az egykori tévés, aki ezzel Karácsony a panaszkodókhoz címzett, elhíresült mondatára utalhatott, miszerint „szálljanak ki a kocsiból és menjenek gyalog”.

Kálmán Olga szerint „ez így nincs rendjén!

„Ezért is mondom azt, hogy politikusként, reményeim szerint a terület országgyűlési képviselőjeként az egyik első dolgom az lesz, hogy a két kerület közlekedésfejlesztésén dolgozzak. Számtalan szakértővel tárgyaltam már, és higgyétek el, van megoldás, lenne rá pénz, csak szándék kellene végre. Bennem az is megvan!” – zárta bejegyzését a DK-s politikus.

Nyitókép:MTI/Soós Lajos

Kapcsolódó cikkek

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mentafiu
2021. szeptember 27. 14:58
Dugó...dugulás mindig csak ez a Budapesti dugók... Van ennél sokkal súlyosabb gond is Budapesten pl a 50-100 éves lakóépületek amikben naponta van dugulás. A duguláselhárító meg nagyon drága és sok megbízhatatlan van... Akit érdekel: https://dugulaselharitas-fix-aron.hu/dugulaselharitas-budapest
szodabár
2021. szeptember 23. 22:35
Volga, a 2. kerületben nem prolik laknak a 200 milliós villáikban. Nyugodtan költözz el, mert nagyon nem vagy oda való.
Silences
2021. szeptember 23. 21:35
Lánchidat is Kari Geri rontotta el.. eddig jó volt.. Aztán miért nem csinálják.. amióta csinálják - meg miért zárták le... "dilettáns a Pestiek szerint" - harsogjátok - holott senkitől sem hallom ezt, csak az agymosottaktól, akik a királyi tévén és a szennylapjaitokon élnek... és még Pest megyébe se jártak..A legtöbb azt hiszi a Lánchidat éjjelre betolják az alagútba :-P
amca
2021. szeptember 23. 21:27
Nekem az tetszik ebben az állibsi libában ,hogy a micro eszével komolyan gondolta ,hogy ,majd a budai,meg a pesti prlik őt akarják. sic.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik