Az LMBTQ-családok védelmére szólított, és Lengyelország, illetve Magyarország elleni szankciókat sürget az Európai Parlament

2021. szeptember 15. 15:06
A képviselők rámutattak, hogy a szivárványcsaládoknak az unió minden tagállamban gyakorolni kell tudniuk családi jogaik teljes körét.

Kedden megszavazta az Európai Parlament azt a nem kötelező érvényű állásfoglalást, mely az LMBTQ+ személyek diszkriminációval, illetve erőszakkal szembeni védelmére szólítja a tagállamokat, és egyben felszólították az Európai Bizottságot, hogy indítson eljárást a magyar és a lengyel kormány ellen az LMBTQ+-jogokat érintő európai értékek megsértése miatt – írja a Politico.eu.

A képviselők rámutattak azokra a jogi kockázatokra, melyekkel az úgynevezett szivárványcsaládok tagjainak, illetve a transznemű szülőknek kell szembenézniük, amikor az EU-n belül mozognak, és leszögezték, hogy

a szivárványcsaládoknak az unió minden tagállamban gyakorolni kell tudniuk családi jogaik teljes körét,

különös tekintettel a szabad mozgás jogára. Az állásfoglaláshoz vezető kifogásokat ismertetve a portál hozzátette: Magyarországon júliusban az azonos nemű vagy transznemű párok kiskorúaknak való bemutatását tiltó törvényt fogadtak el, míg a lengyel kormány továbbra sem lépett fel az „LMBTQ-mentes övezetek” kijelölésével szemben.

(Fotó: A 26. Budapest Pride résztvevői gyülekeznek a Madách téren 2021. július 24-én.MTI/Koszticsák Szilárd)

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megint próbálnak jogászkodni, szabadon értelmezni, gumiparagrafusokba kapaszkodni.
Ha jól értem, arra utalnak, hogy a szabad mozgás azt jelenti, hogy "a szivárványcsaládoknak az unió minden tagállamban gyakorolni kell tudniuk családi jogaik teljes körét", azaz ha csak egy tagállamban is legalizálják a házasságot, vagy bármilyen transzokat előnyben részesítő jogokat, akkor azt minden más tagállamnak automatikusan át kell vennie. Ez szerintem ott hibázik, hogy ennek minden más területre is igaznak kellene lennie, azaz teljes az összes tagállamnak egyesítenie kellene törvénykönyvei, ami viszont szemben áll a csatlakozási szerződésekkel (bár bevallottan ez a céljuk, az összes tagállami jog elvonása és központosítása)
Az a baj, hogy őrültekkel nem lehet értelmes párbeszédet folytatni, ők is tudják, mi is tudjuk, hogy amit csinálnak, az a jogállamiság átlépése (amire egyébként ők hivatkoznak lépten-nyomon), de úgy vannak vala, hogy ők az erősebbek, ezért ők diktálnak, ők döntik el, hogy mit jelent _valójában_ a jogállamiság, nekünk meg ahhoz van jogunk, hogy engedelmeskedjünk.
Ebből bizony még nagy balhék lesznek, nem csodálom, hogy Magyarország és Lengyelország csak a hatodik legvalószínűbb tagállam volt, amelyik elhagyhatja az Uniót, az első helyeken Franciaország, Olaszország, Görögország volt, nekik is lesz még szavuk a Német-Holland központosítási törekvésekhez.

A teljes euro-atlanti politikai irányítás, média - egyetemek, oktatás - elfajzottak irányítása alá került, akik között feltűnően sok a zsidó.
Maguk sem tudják, - explicite pontossággal - mit akarnak, azt viszont tudják:
az emberség, a tisztesség, becsület, adott szó, udvariasság, tisztelet
szünet nélkül TÁMADANDÓ, a zsidó Alinsky programja alapján.
Kb így:
"– Akkor azt mondja meg nekem, mi az a proletárdiktatúra?
– Azt tudom. Amikor a prolik diktálnak. Ezt sem érti?
– Na és a három funkciója?
– Én egyet tudok. Az ellenforradalmár, nyilas, fasiszta bandát ütni kell! "
Emberség, a tisztesség, becsület, adott szó, udvariasság, tisztelet - ez náluk a fasiszta banda.
És kész.
Magyarország, svájci minta alapján:
SZERVEZD MEG A TELEPÜLÉSEK FEGYVERES VÉDELMÉT, minden 30 év feletti, NEM BÜNTETETT ELŐÉLETŰ POLGÁRNAK lehetőséget adva.
Amíg még megteheted.

CÖF, tedd meg, kezdd el, azonnal!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés