Kurvának állni

2021. szeptember 13. 6:59

Váncsa István
Élet és Irodalom
A harcot kormányzó urunk vívja nyaranta a madárijesztők, telente pedig a hóemberek ellen.

„A harcot tudvalevőleg kormányzó urunk vívja nyaranta a madárijesztők, telente pedig a hóemberek ellen, öldöklő küzdelmében pedig minden igaz magyar hazafi szívvel-lélekkel és kivont szablyával osztozik, ki-ki amivel és ahogyan csak tud. Az új főigazgatónak mindenesetre ott a helye a legelső vonalban, ahol repeszgránátok robbannak és golyók süvítenek, neki ugyanis van mit meghálálnia. Vállalkozásai masszív állami támogatásokban szoktak részesülni, a Simon Panzióhoz vezető mellékutat a kormány újíttatta fel csaknem nyolcszázmillió forintért, szőlejében baracskai elítéltek dolgoztak, ezt onnan tudni, hogy kormányzó urunk, amikor a birtokot meglátogatta, kedélyesen elbeszélgetett velük. Gazdasági holdudvara a Népszabadság 2015-ös kimutatása szerint addigra több mint egymilliárd forintnyi közpénzt nyelt le, nagyobbrészt olyan állami intézményeknek köszönhetően, amelyekben ő vagy valamelyik embere játszott vezető szerepet. Evvel kapcsolatos nézeteit az Index róla írt portréjának köszönhetően van szerencsénk ismerhetni, eszerint kurvának állni nem kötelező, de ha már annak álltál, akkor dugjál és hajtsd a pénzt. Tudatában annak, persze, hogy a dugás ebben a kontextusban jóval szalonképtelenebb tevékenységet jelöl, mint darabbérben kufircolni a kapu alatt, hiszen abban nem volt semmi erkölcstelen. A szolgáltató elhelyezte a retiküljében a kialkudott összeget, majd azt nyújtotta, amit a kuncsaft kapni akart. Nem ártott vele senkinek.

Mármost ez az, ami sokat szenvedett országunkban bármi áron, de kerülendő, a belső feszültség, amely a híveknél mentális székrekedést okoz. A jobboldali magyar szavazó legyen elégedett, boldog és kövér, semmi kognitív disszonancia, attól ugyanis meghasonlik önmagával, és a végén az ellenség prédája lesz. Egyébiránt kormányzó urunk három évvel ezelőtt Kirgizsztánban járva szögezte le, hogy a magyar a türk nyelvekkel áll rokonságban, egy évre rá összeállt a Kásler professzor szíve csücskét jelentő Magyarságkutató Intézet, a hun–magyar rokonság eszméjét pedig az újraírt történelemkönyvek is pedzegetik. E tárgyban tehát ne nagyon tessenek kutatgatni, mert abból csak baj lehet.

A jobboldal tábora sokszínű, találékony és szellemdús, nem olyan, mint a baloldalé. A nemzeti érzelmű gondolkodók szerint a magyar nyelv a sumerből, az óegyiptomiból, nemkülönben a japánból származik, bár a baszknak is rokona, ám egyszersmind az is igaz, hogy a felsoroltak származnak a magyarból. Ősszüleink tudvalevőleg magyarok voltak, az Úr magyarul szólt hozzájuk a Paradicsomban, és magyarul dorgálta őket amiatt, mert saját kezűleg nemesített almafájának egyetlen gyümölcsét mohón felfalták. A Pilisben spirituális erőművek üzemelnek, Salamon király ellenben haláláig a Bakonyban vezekelt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 91 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ellenzék lakajmediajanak fuggetlenobjektiv propagandistáját olvashattuk.

,,Vállalkozásai masszív állami támogatásokban szoktak részesülni, a Simon Panzióhoz vezető mellékutat a kormány újíttatta fel csaknem nyolcszázmillió forintért, szőlejében baracskai elítéltek dolgoztak, ezt onnan tudni, hogy kormányzó urunk, amikor a birtokot meglátogatta, kedélyesen elbeszélgetett velük.,,

Ismertem Simon László apját és elég sokat beszélgettem vele. Több pályázatot és hitelkérelmet is írtam neki. Mindegyik pályázata korrekt volt, ahogy az elszámolása is. A gazdaságát folyamatosan fejlesztette. Ő is azon a jogon pályázott, amilyen jogon más vállalkozók. A Medgyessi-Gyurcsány kormányzás alatt is mindegyik pályázata nyert.
Nincs olyan jogszabály, amely tiltaná a rabok foglalkoztatását. Sőt!
Erről egy link https://agraragazat.hu/hir/ami..

Az ominózus út nem a Simon Panzióhoz épült, csak azt is érinti. Nagyon sok vállalkozónak van az út mellett területe. Ugyanakkor két települést köt össze.
Agárd és Zichyújfalu köti össze egy nyolc kilométeres útszakasz melynek nagyobb része földút volt, kisebb része elhanyagolt portalanított út.

Ha a szerzőnek hiányzik a dugás, ajánlom neki az út mellett lévő ürgelyukakat.

,,Remélem kapott már valami balmédiás valagrendet, hogy néha ránézzen és élvezze az elvtársi megbecsülést..

Kitüntetései

Pulitzer-emlékdíj (1993)
Szabad Sajtó-díj (1996)
Prima Primissima díj (2004)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés