Szivárvány-rendőrautókkal vette fel a harcot a bűncselekményekkel a brit rendőrség

2021. augusztus 23. 17:28

A gyűlölet-bűncselekmények ellen akarnak a szivárványkocsikkal fellépni, a kezdeményezés bírálói „gondolatrendőrséget” emlegetnek.

2021. augusztus 23. 17:28
null

Az Egyesül Királyság rendőrsége színesíti a flottát, hogy ösztönözzék az embereket a rasszista, homofób és transzfób események bejelentésére – írta meg a The Telegraph. A kritikusok azonban azt mondják, hogy a rendőröknek inkább olyan valódi kérdésekkel kéne foglalkozniuk mint a késes támadások, a nemi erőszak és a rossz büntetőeljárási arányok.

A kritikák hatására egyből elkezdett a Brit rendőrség magyarázkodni, Cooke asszony, a Brit Országos Rendőr-főkapitányság LMBTQ-problémákért felelős vezetője Instagramon magyarázta a festés szükségességét. „Azért vannak ott ezek az autók a közösségekben, hogy megmutassák azt, hogy szeretnénk ha coming-outolnál. Próbálunk ehhez bizalmat önteni az LMBTQ közösségünkbe, de más alulreprezentált csoportoknak is.”

Egy volt rendőr úgy nyilatkozott a Telegraphnak, hogy „az a probléma, hogy amint megpillantasz egy ilyen szivárványkocsit,

Nem olyan rendőrautót vagy rendőrt látsz, aki minden félelem vagy politikai meggyőződés nélkül támogat mindenkit”.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2021. augusztus 24. 21:05
Én csak ezeket a szerencsétlen 'homo'-kat sajnálom. Teljesen felhasználják és kihasználják őket egyes politikai vonalak saját eredményességük érdekében. Mikor ébrednek már föl, és mikor állnak a sarkukra? Vagy ennyire nyámnyilák?
istvanpeter
2021. augusztus 24. 15:09
Na, ott már nagyon nagy baj van, mert ha már rendőrség vezetését is az elmebetegek veszik át, akkor nincs tovább.
MartyMcFly1985
2021. augusztus 24. 12:24
Tudom ajánlani hozzá ezt az új egyenruhát is. https://youtu.be/BXxCb7oz3UA?t=3924
VeJoLa
2021. augusztus 24. 12:21
Gondolom fejvesztve menekülnek a bűnözők a szivárványos-rend-fenntartók láttán, mert féltik tőlük az elejüket is meg a hátuljukat is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik