Előbb lohad le majd a nagy LMBTQ-nyomulás, mint hogy az emberek térdre esnének előtte

2021. augusztus 22. 9:05

Soltész Miklós
Demokrata
Az EU kettős mércével viszonyul a kisebbségekhez, a segítségre szorulókhoz. Interjú.

„Mi lehet a mélyebb indítéka a magyar gyermekvédelmi törvény ellen indított nyugati támadásoknak?

Ki akarják kényszeríteni, hogy beengedjük az óvodákba és az iskolákba az LMBTQ-aktivistákat. Brüsszel bele akar szólni abba, hogyan neveljük a gyermekeinket. Ez a harc a gyermekek védelméről szól. Felnőttként mindenki úgy él, ahogy akar, de meggyőződésünk szerint a gyermek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga, abba semmiféle kívülről irányított szervezetnek nincs joga beleavatkozni. A támadásoknak értelmük nincs, van viszont politikai következményük. Például az, hogy megszilárdíthatják a magyarokat az igazukban. Erről népszavazást is kezdeményezett a kormány. Szerintem egyértelművé fog válni: a magyarok döntő többsége elutasítja az erőszakos homoszexuális-propagandát, és saját maga akar dönteni arról, hogyan neveli a gyerekét. Megjegyzem, Brüsszelt ezúttal is önző és rövidlátó szempontok vezetik, akárcsak a migráció kapcsán.

Tetten érhető az egoizmus az LMBTQ-­stratégiájában is?

Az agresszív LMBTQ-propaganda mögött természetesen lehetnek pénzügyi, üzleti szempontok is. De ez a propaganda is része a kereszténység és a hagyományos családmodell, egész Európa és az európai keresztény kultúra szétverésének. Ebbe a romboló kampányba már sok politikus beszállt Nyugaton. Sokan nem értenek egyet velük, de sajnos hallgatnak ahelyett, hogy azt kiáltanák, eddig és ne tovább!

Hallgatnak, mert részben már őket is meggyőzte a liberális propaganda?

Nem feltétlenül győzte meg, de liberális véleménydiktatúrában élnek. És mivel nem ismerik a diktatúrák igazi természetét, félnek. Szemben a kelet-közép-európai társadalmakkal, amelyeknek alaposan kijutott az elnyomó rendszerekből, még a legbrutálisabbakból is, vörösből és barnából egyaránt. Pontosan látni, hol húzódott egykor a vasfüggöny vonala. Mert azok a népek, amelyek mögötte éltek, nem veszítették el a természetes lét ösztöneit, reflexeit. Ha sok olyan támadás éri a régiót, mint most a magyarokat, akkor nem is fogják elveszíteni. Előbb lohad le majd a nagy LMBTQ-nyomulás, mint hogy ezek az emberek térdre esnének előtte. Európa, Magyarország és gyermekeink, unokáink jövője érdekében bízom benne, hogy meg fog bukni ez az erőszakos ideológia. Erről Európában először a magyaroknak lesz lehetőségük elmondani a véleményüket.

Azért az kizárt, hogy minden nyugati embert áthasson ez a félelem…

A félelem erősen jelen van a nyugati társadalmakban, hogy a politikusokról már ne is beszéljek. Hiszen látják, hogy valakit kirúghatnak a munkahelyéről, ha elmondja a liberálisoknak nem tetsző véleményét. Félelemről van tehát szó, nem az LMBTQ-propagandával való azonosulásról! Fideszes EP-képviselők mondják, hogy egyes uniós politikusok, akik a kamerák, a nyilvánosság előtt bírálják Magyarországot, a folyosón csak annyit súgnak nekik: jól csináljátok…

A kampány ettől még folytatódik. Miközben az őshonos nemzeti kisebbségek ügye, 50 millió európai ember sorsa eltűnhet a zűrzavarban…

Ebből is látszik, hogy az EU kettős mércével viszonyul a kisebbségekhez, a segítségre szorulókhoz. Például csak a töredékét adja meg azoknak a támogatásoknak, amelyeket az egykori szocialista országok kérnek régi, lepusztult szociális otthonaik felújítására. 1,1 millió európai polgár aláírását, akaratát az őshonos nemzetiségekkel kapcsolatban pedig egyenesen semmibe veszik Brüsszelben. Viszont földig hajolnak egy törpe kisebbség, az agresszív LMBTQ-­propagandisták előtt. Megjegyzem, sok olyan homoszexuális ember és közösség van egyébként, akik nem kérnek az LMBTQ-nyomulásból. Ők csendben, a maguk módján szeretnének élni, a nevükben ne nyilatkozzon senki. Az LMBTQ-mozgalom agytrösztje őket is csak használni akarja.”

 

Nyitókép: Trenka Attila

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ennyire nem figyeled, nem látod át, mi zajlik az eu-ban?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés