Olvasgatom a pedofil törvény részleteit

2021. augusztus 6. 21:30

Jászberényi Sándor
Facebook
Szeretnék leülni és pár mondatot váltani a törvény szövegezőjével, mert nyilvánvalóan funkcionális analfabéta.

„Olvasgatom a pedofil törvény részleteit. Szeretnék leülni és pár mondatot váltani a törvény szövegezőjével, mert nyilvánvalóan funkcionális analfabéta. Ez azt jelenti, hogy ismeri a betűket, de nem igazán érti, hogy mit jelent, amit leír. Nem érti például, hogy mit jelent az, hogy tilos a szexualitás öncélú ábrázolása templom mellett, kirakatban, egyéb termékek mellett.

Definiálni kellene mit jelent a törvényben az öncélú kifejezés. A szexualitás egyetlen esetben nem öncélú: akkor, ha annak célja a szaporodás a szó szerint értett szent szövegek szerint.

Ebben az értelmezésben gyakorlatilag az összes festmény a reneszánsztól a kubizmusig, különös tekintettel az olyan festményekre, melyeket gazdag emberek házi pornó céljára rendeltek meg a szeretőikről (Goya, Manet, Van Dyck stb. munkái) a továbbiakban nem kiállíthatóak. Bűncselekmény lesz ezeknek a festményeknek a megtekintésére például egy múzeumlátogatást szervezni.

Emberi test genitáliáit csak egy másik ember genitáliáinak mutatása közben lehet a továbbiakban ábrázolni. Öncélú szexualitás ábrázolásá továbbá a miniszoknya hordása, a nemi jegyek kiemelése (mert célja a szexualitás, mivel nem aktus, így öncélú).

Szóval, bár nem vagyok jogász, ellenben tudok olvasni, hihetetlen, hogy Magyarország úgy lépett be az iráni teokrácia szigorú erkölcsrendszerébe, hogy cserébe még a mennyek országát sem ígérte nekünk a kormányzat.

Nekem mondjuk nem lesz akkora kultúrsokk hidzsábban látni a sok kis tinit, meg úgy anblokk bárkit, akinek felismerhető a szexualitása, és azt közszemlére teszi, miközben elmegy egy templom mellett, de lehet, hogy az anyukámat rosszul fogja érinteni.

Fotó: Kép Egy Rembrandt nevű bűnöző Danae c. festménye az Ermitázsban kiálltíva”

Fotó: Wikipedia

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 142 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jászberényi is egy pszichopata, a Soros-Einsatzgruppéból... Az antiszociális személyiségzavar olyan merev viselkedési mintát ír le, amelyben az egyének folyamatosan figyelmen kívül hagyják és megsértik a körülöttük lévő emberek jogait. A pszichopatákkal szemben pedig eléggé bonyolult ellenállni, mert számukra az értelmes magyarázat nem értelmezhető...
A szellemi diverziót művészi fokon űző Soros-MNGO-kat, bennük az LMBTQ-lobbikat legyőzni csak szisztematikusan felépített organizációval lehetséges.
Soros és pszichopatái azonban duplán veszélyesek, ők nem egyszerű pszichopaták, mert magatartásuk nem spontán, hanem kiszámított, előre kitervelt, tehát mindent tudatosan tesznek.
A globálfasizmus Eiinsatzgruppéi: G. Soros minden egyes NGO-ja, feladata az uszítás-fárasztás-félrevezetés-züllesztés jogállami normává tételével az alkotó életszemlélet lerombolása a keresztény társadalmakban.
De miért?
1. Mert a globál-pénzkamat kapitalizmus a végét járja, a világot a szakadék peremére vezette.
2. Sorosék meg akarják úszni, ezért "mindent fel kell forgatniuk", hogy az emberek ne a lényeget, a kamatszedők bűneit vegyék szemügyre.
Helyette foglalkozzanak csak buzikkal, pornóval, lmbtq-kal, szivárványcsaládokkal, hamiltpnnal, Vettellel, BLM-mel, Antifával, a választék a Soros-aberrációra: VÉGTELEN.
Persze, G. Soros csak egy icipici szem a láncban, ő nem nagy hal.
Csak egy aljas kis spicli-uszító.

Nem is beszélve a kommentelő nőkről, akik nem tudom, hány ... nem... meg!
Valószínű, az esze, ha volt, elment, annyit ..., ha itt festményekkel bolondít minket, házi pornónak nevezve azokat!
Szegény Jászberényi a múzeumban.

Akkor azért támadják az óvodásokat a mesekönyveikkel, hogy maguk felé hajlítsák, magukhoz édesgessék őket - te írád.
Később már késő, marad az un. érzékenyítés.

Ez is valami moslékfelszopó?

Na, gondoltam, hogy ez is a liberális selejt értelmiség táborát gyarapítja.

Tud olvasni, micsoda teljesítmény. Sokra nem megy vele, ha az olvasottakat nem tudja értelmezni.

Nem érdem, hanem adottság a szexuális irányultság.
Pont azért nem kellene óvatlanul hozzámatatni, nehogy bűn legyen belőle.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés