Hogy van mersze ilyen hülyeségeket beszélni Deutsch Tamásnak?

2021. július 31. 15:53

Juszt László
Facebook
Félre ne értsenek! Ha Cseh Katalin csalt, akkor jogos az eljárás.

„Deutsch Tamás arról beszél, hogy majd feljelenti Cseh Katalint az OLAF-nál, amely az uniós pénzek felhasználását ellenőrzi, mert szerinte Cseh Katalin csalt. Bizonyítékok bemutatásával nem terhelt senkit.

Nem értem! Mindezt pirulás nélkül volt képes elmondani.

Nem értem! Arról az OLAF-ról beszél, amelyikről eddig csak azt hallottuk tőle és tőlük, hogy rosszindulatú, inkompetens, kettős mércével mér, amikor felfedi a Tiborc-féle közvilágítási »bizniszeket«.

Nem értem! Hogy van mersze ilyen hülyeségeket beszélni D.T-nek, miközben az OLAF jelentése szerint Magyarország - a Magyar Kormány - kapta a legtöbb büntetést az uniós pénzekkel történt csalások miatt, 2016 és 2020 között.

Az uniós átlag ebben az időszakban 0,29 százalék volt, aminek a magyar adat több mint a 7,5-szerese.

Félre ne értsenek! Ha Cseh Katalin csalt, akkor jogos az eljárás, de ha csak duma, akkor kicsit szerényebben kellene D.T-nek véleményt nyilvánítania azzal a piszkos háttérrel.

Ja! Amúgy azt sem értem, hogy a Fidesz nyilatkozata szerint »Magyarország Kormánya 2010 óta zéró toleranciát alkalmaz a korrupciós ügyekben«. És e mondat közben sem röhögik el magukat…”

Nyitókép: MTI / Földi Imre

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért szólsz olyanhoz hozzá amihez nem értesz, vagy minimális információd van?
Tudod, hogy miképpen számolják ki a korrupció indexeket?
Erről tudsz?

,,A Korrupció Érzékelési Indexről

A Korrupció Érzékelési Indexet (Corruption Perceptions Index – CPI) 12 szervezet 13 felmérésének és értékelésének a felhasználásával készíti el a Transparency International Berlinben található központi titkársága. A CPI alapjául szolgáló mérőeszközök szakértők és üzletemberek megkérdezésének eredményeként állapítják meg az egyes országokban a közszektor korrupcióját az állami intézményrendszer, a gazdaság és a társadalom fertőzöttsége alapján. 2020-ban 180 országról volt elérhető megfelelő adat, Magyarországot 10 különböző alindex alapján vizsgálták. A Transparency International központi titkárságának kutatói a háttérindexek pontszámait 0-tól 100-ig terjedő skálára vetítik, és az alindexek pontszámának átlagolásával számítják ki az egyes országok CPI pontszámát. A Korrupció Érzékelési Indexben a 0 a korrupcióval leginkább, a 100 a legkevésbé fertőzött országot jelzi.,,
https://www.portfolio.hu/unios..

Szerinted így képzik az objektív, hiteles információt?

Válaszok:
Google | 2021. július 31. 18:47

Juszt László tanulmányai

,,Középiskolai tanulmányait a Leövey Klára Gimnáziumban végezte Budapesten. Ezután a Szófiai Egyetem bölcsész karán diplomázott. Egyetemi tanulmányai után elvégezte a MÚOSZ újságíró iskolát. ,,

Hol található ebben a közgazdasági, jogi végzettség?

Ez a korrupciós érzékelés hasonló ahhoz, mint amikor valaki szellemeket vél látni?
Vagy valaki haragszik, mert ő kimaradt a jóból, pedig nem is pályázott?

A baloldal tényleg nem bizonyítékok bemutatásával szokott terhelni bennünket. Inkább hazugságokkal - minden napszakban! -, trükkök százaival, blöffökkel, szuggerálással, sugalmazásokkal próbálkoznak, hátha hátha. De nem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés