Kellemes térdelést, Hamilton!

2021. július 29. 18:07

Apáti Bence
Origo
Köszönjük Hamilton a plusz két százalékot, és jó térdelést kívánunk!

„A nép valósággal imádja, ha dúsgazdag külföldi sztárok akarják megtanítani nekik, hogy miről mit kell gondolni, azt, hogy mi a haladó álláspont mondjuk a befogadással, az elfogadással, a nyitottsággal kapcsolatban, és az LMBTQI-jogokkal kapcsolatban.

A szponzorok kedvencei, egyébként általában – mit általában, szinte mindig –, a liberális értékek mellett törnek pálcákat, tartják fel a mutatóujjaikat, és kezdenek gondterhelt arccal nyilatkozgatni. Ezek az értékek persze szerintük, meg a liberális sajtó szerint nem is liberális, hanem minden ember számára kötelező és követendő alapértékek, olyan fontos ügyek, amelyekért a bolygó összes normális emberének – demokratájának – harcolnia kell. Ha pedig valaki nem ezeket az alapértékeket vallja, nem a liberális értékekért harcol, akkor az illető nem demokrata, csak egy primitív kirekesztő, nácifasiszta. Az ilyen szörnyetegeket nyilvánvalóan ki kell rúgatni az állásukból, ki kell őket csinálni, de az se baj, ha tönkreteszik az életüket.

Megérdemlik ugyanis.

Ilyenkor a nép, áhítattal hallgatja a híres, és ép ésszel felfoghatatlan gazdagsággal rendelkező külföldi színész-autóversenyzőt, ahogy az egyenlő jogokról és arról beszél, hogy tök oké, ha transzvesztiták érzékenyítik a gyerekeiket, majd a hallottak miatt a lakosság egy emberként borul térdre, meggyónja és őszintén meg is bánja bűneit, azt, hogy eddig középkorban ragadt kirekesztő fasisztaként, mucsai bunkóként viselkedett és, hogy nem a liberális progresszió szerint élte szomorú és szánalmas életét.

Azt pedig valósággal imádja az Isten adta nép, ha a híres autóversenyző úgy oktat, hogy el sem olvasta a törvényt, azt sem tudja, hol van Magyarország, összekeveri Budapestet Bukaresttel, mindössze a szponzora mondott neki valamit a legújabb álbotrányról, vagy csak finom pressziót alkalmazva átküldte az új milliárdos szerződéstervezet mellé a külföldi, ballib sajtó Magyarországról szóló szalagcímeit. A nép nem is tud annál felemelőbbet elképzelni, mint amikor a híres autóversenyző hülyeségeket és hazugságokat ír egy magyar törvénnyel kapcsolatban és csupa álhír alapján adja ki a parancsot a magyaroknak – egy insta sztoriban –, azt, hogy 2022-ben meg kell buktatni a kormányt.

Köszönjük Hamilton a plusz két százalékot, és jó térdelést kívánunk!”

Kép forrása: BRYN LENNON / POOL / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 151 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért elgondolkoztál azon, hogy egy f1-es pilóta mikor tett politikai nyilatkozatot korábban?
Vajon nem arról van szó, hogy az f1 senkit sem érdekel, mert unják a népek Hamiltont?
Az f1-et mindig csak a pénzügyileg legjobb megoldás vezérelte.

Nyilván téged nem zavar, hiszen már jó régen becsomagoltátok egy dobozba a logika nevű valamit, de minket még zavar, hogy a dollár milliókat kereső Hamilton, lakattal a nyakán próbálja eljátszani az elnyomottat...

A BLM Global Network Foundation kritizálta az amerikai Kubára vonatkozó embargót, és dicsérte az ország kormányát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés