Nem mond igazat az Európai Bizottság

2021. július 14. 19:37

Szánthó Miklós
Facebook
Igenis át akarják programozni a gyermekeket!

„Nem mond igazat az Európai Bizottság – igenis át akarják programozni a gyermekeket!

Még akár a józan ész erőinek politikai sikereként is felfogható lenne, hogy az EB tagadja, hogy valaha is be akarta volna vinni az iskolákba a genderideológiát – azonban ez (sajnos) nem igaz, a testület számtalan dokumentumban deklarálta már, hogyan kell promotálni az LMBTQAPI+ ügyet a köznevelési intézményekben. Csak két friss példa a közelmúltból:

A testület tavaly kiadott »genderstratégiája« úgy fogalmaz, hogy »a Bizottság valamennyi uniós szakpolitikai területen kezelni fogja a társadalmi nemen alapuló hátrányos megkülönböztetés közötti interszekcionalitást (), és a gyermekek jogaira vonatkozó uniós stratégiai keretek kapcsolódni fognak ehhez a stratégiához«. https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/HTML/...

A szintén 2020-ban elfogadott »LMBTIQ-stratégia« pedig rögzíti, hogy »a Bizottság támogatni fogja a gyermekek számára nyújtott befogadó oktatás biztosításával kapcsolatos bevált gyakorlatok cseréjének ösztönzését (...), foglalkozni fog az oktatásban megjelenő nemi sztereotípiákkal. (...) A Bizottság támogatni fogja azokat a projekteket, amelyek a kulturális kifejezésmód használatával előmozdítják az LMBTIQ-személyek teljes körű befogadását. A Bizottság növelni fogja az LMBTIQ-személyek egyenlőségét azáltal, hogy beépíti azt a releváns oktatási kezdeményezésekbe.« https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/HTML/...

Még számtalan dokumentumot lehetne felhozni – többek között az Európai Parlamentnek az egész EU területét LGBTI- és genderszabadság zónájává nyilvánító határozatát, vagy a nemrégiben elfogadott abortuszhatározatát –, melyek kifejezetten amellett kardoskodnak, hogy »biztosítani kell a nem ítélkező és átfogó szexuális oktatáshoz való jogot« már kiskorú gyermekek számára is.

Bizonyos szempontból örvendetes, hogy a Bizottság most az eurokratákra jellemző tejberizs-gerinccel hirtelen elszégyellte magát és megpróbálja letagadni annak a genderőrületnek a létezését, melyet ők maguk akarnak rákényszeríteni már a kisgyerekekre is. Ettől a tény még tény marad: az EU legkülönfélébb intézményei már évek óta kifejezett élharcosai a fröcsögő jóemberkedésnek és a kiskorúak mentális átprogramozásának. Ez pedig számukra és a társadalom számára is rossz, gátlandó és megelőzendő - melynek egyik eszköze az Országgyűlés által pár hete elfogadott gyermekvédelmi törvény. Utóbbit tehát azért éri annyi támadás, mert egész egyszerűen szembemegy a liberális korszelemmel.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,Nem mond igazat az Európai Bizottság,,

Ebben nincs új.

Az Európai Bizottság többségében liberális. Gyurcsány Ferenctől pedig tudhatjuk, hogy a liberális magyar baloldal hazudott reggel, délben meg este. Miért, mitől lenne más az EB?

Ursula a levelében azt mondta: nem biztosított az információ szabad áramlása.
Magyarul: az ovisok nem ismerhetik meg az összes gendert és lmbtqdhjffg izéket.

Mekkora már, a hüje morálisan gyenge nicktolvaja meghajlítja a valóságot: hány buzi kölköt is öltek meg a nagyszünetben magyar iskolákban az utóbbi száz évben? No lipsi, eddig tán még te is el tudsz számolni...

Leírtad a saját gondolkodásmódodat, aztán kivetítetted másra. Szántó két konkrét bizottsági határozatot mutatott, amihez nem fűztél hozzá semmit, csak a megszokott panelekkel válaszoltál.

Először magad körül takaríts, mielőtt másokat kritizálsz.

Azoknak a pénzéből is, akik erre egyébként nem tartanak igényt - így finanszírozták kedvenceid segélyezésre épülő politikájukat.

A gyermeknevelés anyagi feltételeiről kérdezd meg a cigányokat, vagy az éppen hozzánk készülődő, nem éppen jólétben élő bevándorlókat. Ők másképpen látják ezt a kérdést.

Kétes dicsőség az, hogy a bevándorlók inkább a nyugati társadalmakat deformálnák, inkább a nyugati államokat szállnák meg, mint Magyarországot. Ráadásul te ezt sajnálod.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés