Nehogy már egy közpénzzel kitömött megafonhuszár mondja meg, hogy minek örülhetünk

2021. június 24. 14:35

Nem Orbánért, hanem a magyar válogatottért drukkolunk.

2021. június 24. 14:35
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„A tegnapi német-magyar meccs margójára. Először is gratulálok a csapatnak, gyönyörűen küzdöttek, minden tiszteletet megérdemelnek! Sokkal többet értek el, mint a csoportkör végeredményéből gondolni lehetne. Tartás és hit sugárzott minden mozdulatukból, jó volt nézni egy igazi csapatot, köszönjük!

Másodjára, a fideszes megmondókáknak szeretnék üzenni, akik rögtön a magyar csapatnak örülni merő ellenzékieknek estek, hogy mit képzelünk magunkról, ha a stadionépítés nem tetszik, akkor most is kussoljunk. Hát, nehogy már egy közpénzzel kitömött megafon-huszár mondja meg, hogy minek örülhetünk, vagy mit kellene gondolnunk a tao-pénzekről, meg a felcsúti stadionról, a milliárdos közpénz-lopásokról, mielőtt elkezdjük nézni a magyar válogatott meccsét! Nem Orbánért, hanem a magyar válogatottért drukkolunk. Ezt még szabad? 2022 után biztos, addig pedig kibírjuk, és akkor sem lesz hosszabbítás...”

 

Kép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luji
2021. június 29. 16:52
Apád f@szát te büdös k@rva!
írmag
2021. június 27. 13:55
Te gyűlöletvigyor, vagy -vicsor, Orbán Viktor csatárjátékos, kormányfőként is, csak az elvakultságoddal van baj, kapcsold le a villanyt, hátha világítasz, mint a szentjánosbogár!
Madasa Hatter
2021. június 27. 11:18
Nehogy már egy CIA ügynük üljön a parlamentünkben. Valaki rúgja szét a fejét ennek a hazaáruló ribancnak.
lofejazagyban
2021. június 27. 10:32
ettől a libától elég nagy öngól ez a "ki kit mivel tömött meg".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik