Takarodjatok

2021. június 23. 08:20

Havi 2,2 - 2,7 milliós fizetésüket kevesellve felmondott hét traumatológus.

2021. június 23. 08:20
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

Felmondott hét traumatológus a zalaegerszegi kórházban. Traumatológusként amúgy a pandémia nem jelentett számukra többletmunkát. A kórház vezetése nagyon helyesen nem engedett az aljas és becstelen zsarolásnak. A hét traumatológus pedig szedje nyugodtan a sátorfáját és menjen ki nyugatra.

Ott majd kapnak 2,7 millió helyett 3,5 milliót is ( átszámítva), kétszer ennyi munkáért, és az életre (lakás, étel stb.) elkölthetnek minimum kétszer annyit, mint itthon. Semmi gond. Ha nekik ez kell, takarodjanak. Nem mondom, hogy nem fognak hiányozni, mert az orvos nagy érték. De mint emberek, ezek semekkora űrt sem hagynak majd maguk után. Kiképeztük őket az emberek pénzén, és most a 2,7 millión fanyalogva elmennek. Szívesen. Takarodjatok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 384 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csakegylany
2021. június 24. 23:57
Bezzeg a mi kis Lölőnk vagyona rendben vagy, ugye? Vagy a sok politikusé, akiknek a pénztárcája 4x-es arányban nő a hasukhoz képest, annyira tömik magukat a vályúnál. Szégyen ez az ország és szégyen vagy Te is, hogy így nyilatkoztok az orvosokkal szemben, azokkal szemben, akik Zsoca, a te tyúkszaros életedet is ugyan olyan alázattal mentenék, mint bárki másét. Aki pedig erre az (egyébként bruttó!!!) összegre irigyek, azoknak hajrá, utánuk lehet csinálni, tanuljatok orvosnak.
magnum
2021. június 24. 11:38
Akkor most kérek részletes kimutatást Bayer bevételeiről és majd én eldöntöm, hogy jár neki annyi, amennyi, vagy nem.
Akitlosz
2021. június 23. 16:52
De ha én írom ide, hogy hónapokat, féléveket kell várni a szakorvosi rendelésekre - az összesre a fogorvosok kivételével -, szakorvosok felmondanak, akkor a propagandából tájékozódó Fidesz fanatikusok lehazugoznak és kiiXelnek. Ebben a cikkben a hű de mekkora bérek említése a propaganda. Meglehet, hogy konkrétan ez a pár orvos keresett ennyit, de tutira nem ez a bérszínvonal a jellemző ebben az országban. Van sok jómódú orvos az országban, de ők nem az állami fizetésükből gazdagok, hanem a maszekolásból.
NoSS
2021. június 23. 16:37
És te alkesz zsotti mikor akarsz eltakarodni? És mint prosztó ugatással nem keveset kereső a budai lakásaidból is kitakarodni? Mondjuk külföldön konkrétan éhen döglenél. Ja bocsi te inkább szomjan!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik