Így érzékenyíti a kisgyerekeket a Nickelodeon

2021. június 15. 16:50
A Nickelodeon „Azúrkék nyomok és te” című sorozata idén külön epizódban emlékezett meg a Pride-ról. 

A Magyarországon is sugárzott „Azúrkék nyomok és te!” a korábbi „Blue's Clues” sorozat felújítása, melynek bemutatója Amerikában 2019. november 11-én volt, Magyarországon a Nick Jr. 2020. március 30-án, a Nickelodeon 2020. április 4-én mutatta be. A show második évadában külön epizóddal emlékezett meg a Pride hónapról, melyben szivárványcsaládok gyermekei is feltűnnek, ahogy arról mesélnek,mit jelent számukra a Pride-hónap.

Az „Azúrkék nyomok és te!” Amerika egyik legnépszerűbb gyermekműsora. 

Ez a harmadik sorozat a franchise-ban, az eredeti show és a „Blue's Room” után, melyet a Nick Junior, azaz a legkisebbeknek szóló csatorna sugároz a tengerentúlon. Az újraindítás során új műsorvezető érkezett, Josh, azaz Joshua Dela Cruz, valamint a Spice Family, az az a Fűszer-család két új tagja, akik ikrek, Zsálya és Gyömbér.

Az animációs karakterek terveit, melyek korábbi bábokon alapulnak, teljesen felrissítették a bemutatóhoz. Az eredeti show két műsorvezetője, Steve és Joe visszatérő karakterként jelennek meg a műsorfolyamban. Állandó karakterek Kéken, a kutyán kívül Tickety Tock, az óra, Lapát és Vödör, Asztalfiók, Postaláda, és Csúszós Szappan. E legutóbbi karakter a fenti epizódban nem jelenik meg. 

Összesen 77 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Három unokám van. Nem nézik, mert nincs megmutatva nekik.
Az igaz, hogy vannak szülők, akik a tv-t bébiszitternek használják.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés