Suttyomban akarja ellopni a Fidesz a magyar autópályákat

2021. június 14. 15:53

Karácsony Gergely
Facebook
Arról beszélnek szerte az országban, hogy a koncessziós pályázat nyertese a Fidesz egyik oligarchájának, Szíjj László érdekeltsége lehet.

„Suttyomban akarja ellopni a Fidesz a magyar autópályákat. Ha van közbotrány, hát ez az.

Ennek a közbotránynak az lesz a következménye, hogy a közvagyon csökken, az autósok terhei viszont üzembiztosan nőni fognak. Vagyis ismét csak az a helyzet, hogy ez a közbotrány is az 1 százaléknyi kiváltságos további gazdagodását szolgálja a 99 százalék kárára.

Ma jelent meg az Európai Unió hivatalos lapjában a pályázati felhívás, ami szerint a Fidesz 35 évre akarja privatizálni a magyar autópályákat. A kiírás szerint 35 éven át a gyorsforgalmi utak építését, felújítását és üzemeltetését is egy magáncég végezné - a cechet pedig a magyar adófizetők állnák. Arról beszélnek szerte az országban, hogy a koncessziós pályázat nyertese a Fidesz egyik oligarchájának, Szíjj László érdekeltsége lehet. Értem a kormánypártok pánikolását: ők is érzik, hogy elveszítik jövőre a választásokat, ezért próbálnak hazavinni mindent, amit lehet. De rossz hírem van: akárhogy is bűvészkednek most, egyetlen fillért sem fogunk fizetni az oligarcháknak. Mert mi a magyarok 99%-ának érdekeit képviseljük az 1%-kal szemben.

Az új kormány 2022-ben ezt a károkozást is jóváteszi, és visszaveszi ezt a közvagyont is. Szóval, jobban jár a kormány, ha ezt az aljasságot visszavonja. Lehetőleg most, azonnal!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 192 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megírtátok már a levelet Kínának?

Elobb valasztast kell nyerni, aztan intezkedni!
Szijj is csak lehet, hogy autopalyat lop, de Geri Gal J. mar vakarozik.
Legobol vannak az autopalyak, vagy hogy kell erteni, hogy ellopjak ezeket?

Valami hasonló lehet. Elkészült már a számla az évtizedes támogatásért, és ezt az ellenzéknek, ha nyernek, ezt ki kell egyenlítenie. Vissza kell adniuk a hazai gazdaságban elvesztett külföldi befolyást. Fizetni viszont csak a máséból, a közösből tudnának.

Ja. Nyilvános a tender mint ahogy a nyertes is már ismert.
Ugye nem gondolod komolyan, hogy nem egy NER arisztokrata fog nyerni???????????????

Na de most komolyan!! Te fested magad, vagy tényleg ennyire ostoba vagy?????

Hát öreg, te -nem először- fordítva ülsz a lovon. A hozzád hasonló idióták meg vannak arról győződve, hogy aki kritizálja kedvenc Pártjukat, az csakis a baloldalon állhat.
Ti olyan ostobák vagytok, hogy fel sem merül bennetek, hogy a kritika jöhet jobb oldalról is.
De hát ugye nagy a jó Isten állatkertje és nincs rajta kerítés...

Az uniós közbeszerzések kapcsán Magyarországnak az uniós átlag hétszeresét kellett büntetésként visszafizetnie a korrupciós szabálytalanságok miatt.

"...z Európai Bizottság azt írta, hogy Magyarországon a közbeszerzéseknél elégtelen a verseny, ami a rendszerszintű szabálytalanságokhoz kapcsolódik. A Bizottság szerint ez vezetett ahhoz, hogy 2019-ben Magyarországnak kellett az EU történetének legnagyobb anyagi korrekcióját végrehajtani..."

Vigyázz, mert egyre jobban belelovagolod magadat a hülyeségbe és ez nagyon kihat az elmeállapotodra!!
Amúgy a vita nem azt jelenti, hogy azzal indítasz, hogy "te agyilag degenerált", mert egyetlen épeszű ember nem fog elkezdeni veled vitatkozni, miután még az emberi hülyeségnek is vannak határai amiket te már rég átléptél.

Sokan ezt másképp látják:

"...Soha nem látott többség, a magyar választókorú népesség 85 százaléka támogatja Magyarország tagságát az Európai Unióban 2020 novemberében, írja a Medián közvéleménykutató Facebook-oldalán..."

Ami meg az ország szétlopását illeti, azzal nem kell megvárni egy ballib kormányt, megy az már most is ezerrel.

Ne aggódj, a diszlexia ha nehezen is, de gyógyítható betegség!!!

Amit idéztem, neked az nem konkrétum? Vagy esetleg nem érted az olvasott szöveget???

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés