A balos politikusok most persze némán lapítanak, mint kutyagumi a budapesti méhlegelőben...

2021. június 10. 18:23

Rákay Philip
Facebook
Orbán Viktor tegnapi bejelentése óta néma kuss van a baloldalon.

„Orbán Viktor tegnapi bejelentése óta – amely családonként maximum 1,6 millió forintot adna vissza a gyermeket nevelőknek – néma kuss van a baloldalon.

Nem csodálom. Az ilyesmit se kiköpni, se lenyelni nem képes a Gyurcsány-vezette banda, amelynek tagjai kizárólag adóemelések és megszorítások láttán lelnek lelki orgazmusra. Egyszerűen képtelenek másban gondolkodni, mint abban, hogy az emberekkel fizettessék meg a saját tehetségtelen, országrabló politikájukat. Világ életükben ezt tették, megint ugyanezt képviselnék. Ha újra a hatalom közelébe keverednének, újra adót emelnének.

Ezért is óriási jelentőségű a miniszterelnök tegnapi bejelentése! Mondjuk el mindenhol, minél több embernek, mi minden múlik majd a 2022-es választásokon!

Hajrá Patrióták!”

Kép forrása: Orosz Anna Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 233 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pontatlan vagy, Habony karórája egy millióval többe került, s kihagytad a tulajdonában lévő cirkálót és tengeralattjárót is........

Örökéletet mikor ígér?
Meg ingyensört?

Remélem a milliók egy normális rágalmazási per céljaira félre vannak téve. Csak, hogy fölösleges csalódás ne érjen.

Erről van szó! Erre nem számítottak. Kihúzta alóluk Orbán a széket és most a földön töprengenek, hogy mit kellene csinálniuk.

Már megint egy álhíren pörögve támadja az egészségügyi kormányzatot az ellenzék

https://pestisracok.hu/mar-meg..

Ez a pénz valóban NEM rászorultság alapján fog járni. Üzenete van, az, h. tanulj az iskolában, szerezz szakmát, dolgozz, keress, minél többet és adózz utána.

Az adóból lesz az iskola, az egyetem, a kórház, az orvosi rendelő, az út és pénz a segélyezésre.

Tanulj, dolgozz, keress, adózz, nevelj gyermeket és az állam segít. Aki ezt nem vállalja, az segélyt kap, ami sokkal kevesebb, igaz, nem is kellett érte mást tenni, mint szegénynek lenni.

Nagyon helyes, h. most az egy és kétgyermekesek kapnak nem keveset, abból, amiért megdolgoztak, h. lássák, a gyermekvállalás nem okvetlenül magányos küzdelem, hanem ami az ország érdeke is, abban az állam támogat.

Az ország érdeke NEM az, h. tanulatlan, nyomorban élő inaktívak vállaljanak sok gyereket, akiket az állam majd nagyvonalúan segélyez a dolgozó adózóktól elvont pénzből, többnyire a nyomor újratermelését eredményezve.

Ők fognak kórusban jajongani, nekünk meg két fülünk van. Mint olyan sokszor, mondhatnám rendszer-szerűen NEM lesz igazuk.

Ez egy elöregedő ország, sajnos, lesz vevő a jajongásukra, csak remélhetjük, h. ők vannak kevesebben.

Örömmel olvastam a kommentet, emlékszem az érdekes hollandiai beszámolókra.

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy az Orbán-kormány ideje alatt évről-évre meghalt 300 000 ember. És Orbán egyiket sem volt hajlandó föltámasztani. Ezek tények. Ezért kell az ellenzékre szavazni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés