Várom Bencsik András bocsánatkérését

2021. május 11. 8:37

Szabó Tímea
Facebook
Ajánlom, hogy nagyon gyorsan fejezzék be ezt a hiteltelen hadjáratot, mert ebből nem tudnak jól kijönni!

„Én személyesen is várom december óta Bencsik András, a Békemenet főszervezőjének, a 2016-os Magyar Érdemrend lovagkereszt kitüntetettjének bocsánatkérését. És várom ezzel együtt a fideszes megmondóemberek, köztük Dömötör Csaba, Hollik István, Süli János vagy Tállai András sűrű elnézéseit is, de valahogy nem jönnek ezek. [...]

Szerintem nagyon gyorsan fejezzék be ezt a hiteltelen hadjáratot, mert ebből nem tudnak jól kijönni. Olyannyira nem, hogy még a saját szavazóik sem hisznek maguknak, máskülönben a fideszes Font Sándor Karácsonyt kritizáló posztja alatt sikerült volna nem 1800 röhögős emojit és ehhez képest 700 lájkot begyűjtenie. De ilyen az kedves fideszesek, amikor az embert rajtakapják saját hazugságain, és kinevetik.”

Kép forrása: Szabó Tímea Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 202 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kullancs? Rosszabb. Amióta láttam egy fényképen, hogy a Sátán kézjelét használod.

Na azt várhatod! Addig álljál féllábon!
Kásler Miklóst ki vádolta meg azzal, hogy halálba küldte az embereket? Ezért mikor kértél bocsánatot.
Németh Athina ügyért, azért a sok hazugságért, rágalmazásért, amit a Parlamentben ordibálsz, mikor kértél bocsánatot?
Hogy folyamatosan belesípoltál Orbán Viktor arcába, mikor kértél bocsánatot?
És egyáltalán azért a hangnemért, ahogyan beszélsz a képviselőkkel, mikor kértél bocsánatot?

A személyiségi jogi pered győzelmére ne legyél büszke, mert azt csak a komcsi baloldal nyerheti meg, egy jobboldali politikus, újságíró simán elveszti, mert ezek a bírók, azt mondják, hogy mindent el kell tűrniük, csak nektek nem.

Vágvölgyi Gergely és Vejkey Imre is mondta, hogy meg sem hallgatta őket a bíróság. A mandiner is lehozta.

https://mandiner.hu/cikk/20210..

„A lobbi tanúit meghallgatták, a konzervatív tanúkat hazaküldték, ránk a bíróság nem volt kíváncsi."

Komolyan kell venni Szabó Timea fenyegetését: "Várom Bencsik András bocsánatkérését".
Ő egy messziről jött ember!

A Harvard Egyetem jogi karán tanult. Később a Harvard Egyetem jogi karának egyik kutatóprogramjához került, először kutatóként, majd kutatásvezetőként.
2001-ben három hónapig Pakisztánban dolgozott az International Rescue Committee nevű civil szervezetnél, ahol többek között az afgán menekültek kérdéseivel foglalkozott.

A 2001. szeptember 11-ei terrortámadás előtt egy héttel tért vissza Bostonba, ahol a támadást követően az afgán konfliktus rendezésével kapcsolatosan folytatott kutatást. Az amerikai bombázások befejeztével Afganisztánba költözött és Kabulban egy ideig a Harvard megbízásából az ENSZ afganisztáni missziójával dolgozott együtt. Feladata az új afgán kormány kapacitásfejlesztésének elősegítése volt. Néhány hónappal később csatlakozott a CARE International szervezetéhez, ahol egy országos emberi jogi felmérést vezetett.
2003 őszén visszaköltözött Magyarországra, majd 2004 elején csatlakozott a Magyar Helsinki Bizottsághoz, ahol közel négy évig koordinálta a Menekült Programot.

Bizony, aki szelet vet, vihart arat, bár, amit Bencsikék írtak Önről, Tímea, az csupán csak szellőcske, a tények alapján. Az Ön "megnyilvánulásai", topzódó-fröcsögő aljaskodásai alapján.
Igen. Ön „amilyen ronda, olyan gonosz”.
IGEN, sajnos, a TÉNYEK alapján: "a balliberális oldal nő politikusai és női szavazói ... kevésbé nőiesek politikai riválisaiknál, férfi társaik pedig rosszabb megjelenésűek, férfi szavazóik alacsonyabbak, gyöngébb fizikumúak és fiatal nő társaikhoz hasonlóan potyalesőbbek, általánosságban is kevésbé boldogok és kevésbé elégedettek a szexuális életükkel, sikertelenebbek a párkeresésben, kevésbé egészségesek, kevésbé intelligensek, viszont kövérebbek és hisztérikusabbak, ráadásul a pszichéjük sincs teljesen rendben. Így minden okuk megvan rá, hogy gonoszak is legyenek. "
IGEN, sajnos, a TÉNYEK alapján az, hogy : "egy kullancs DNS-éből hoztak létre, és a háttérhatalom biológiai fegyvere vagyok." - ez igaz. A kullancs arra utal, hogy Ön ráragad egy gyalázkodásra - lop, lopnak, lopják - és ebbe belekapaszkodva egyre mélyebben ás a hazudozás szövetébe.

Ez komoly? Perre vitte a kullancsos beszólást? Épp ő? És a bíró első fokon úgy ítélt, hogy annyira nem közszereplő, hogy ezt viselnie kelljen. Hát ez a bíró vagy nem ismeri a hölgy 'közéleti munkásságát', vagy megtudtuk, hová szavaz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés