Menczer orvosi szaklapra hivatkozva cáfolja a baloldal kínai vakcinát támadó híreit

2021. április 19. 19:26
„Mind hazugság volt” – mondta a politikus, a The Lancet cikkére alapozva.

Ahogy korábban megírtuk, kiállt a Lancet elismert orvosi szaklap a kínai Sinopharm-vakcina mellett. Cikkükből kiderült, hogy a kínai Sinopharm-vakcina hatásos a vírus dél-afrikai mutációja ellen is.

Korábban a Lancet az orosz Szputnyik-V vakcinát is vizsgálta. A szaklap szerint az orosz fejlesztésű vakcina egy több mint 20 ezer fős mintán végzett kutatás alapján 91,6 százalék hatásosságú a tüneteket is mutató koronavírusnál.

Hétfői bejegyzésében Menczer Tamás, tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár hívta fel a figyelmet, hogy „az oltásellenes baloldal 70 cikkben támadta a kínai vakcinát és mind hazugság volt. Szintén hazugságokkal támadta a kínai vakcinát az oltásellenes baloldalt vezető Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc is.

Mindenkitől azt kérem, hogy ne higgyen az oltásellenes hangoknak,

regisztráljon oltásért, és fogadja el a felkínált vakcinát!” – mondta a politikus.

Nyitókép: Tibor Rosta / POOL / AFP

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ti nem kérdéseket tettetek fel, nem tájékoztatást vártatok, hanem nyíltan uszítottatok a keleti vakcinák ellen. És ennek hátterében nem a lakosság egészségi állapota feletti aggodalmatok állt, hanem abban reménykedtetek, ha még többen halnak meg, még tovább tart a lezárás, mely miatt a gazdaságunk összeomlik, akkor a felhergelt tömeg majd rátok szavaz 2022-ben a Fidesz helyett. Nálatok aljasabb, mocskosabb ellenzéke nincs más európai országnak.

Mind ott sorakoztok mögötte. Miről beszélsz???

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés