A hét törvény hamissága

2021. április 12. 22:11

Ungváry Rudolf – Kálmán László
Népszava
Miközben a lakosság arányában már Magyarországon hal meg a járvány miatt a legtöbb ember, a Vezér újranyitásról delirál.

„Miközben a lakosság arányában már Magyarországon hal meg  a járvány miatt a legtöbb ember, és a Vezér újranyitásról delirál, személyi kultuszának gondos építői bedobták az összeollózott Orbán-idézetekből »Magyarország hét törvényét«. Mintegy csalihorogként az ellenzéknek a számára minimalizált médiafelületen: ezen rágódjék, ne a járványkezelés csődjén.

Az egyik kiút ebből a csapdából a hét hamis törvénnyel szemben Magyarország hét igazi törvényének a szembeszegezése lehet. Erre a szerzők közül Kálmán László ad példát. A másik az orbáni törvények igazi jelentésének megfogalmazása. Ezt a szerzők közül Ungváry Rudolf kísérli meg.

A szakirodalomban a szélsőjobboldali diktatúráknak van egy sor elfogadott ismertetőjegye. Ezek között kitüntetett szerepe van a kirekesztésnek, az állandó, támadó mozgósításnak és az erő felmagasztosításának. Csak amit erő alkalmazásával érnek el, az igazán legitim, ezért mindig erőt kell mutatni a hatalmon maradás érdekében”. 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sajnos rövidesen dobogósok leszünk halálozásban és egyre inkább úgy tűnik, hogy az előttünk levőknél lelassult a növekedés, ezért már célba vettük az első helyet. A szomorú aranyérmet nehéz lesz megmagyarázni.

Ki a betegebb?
Ungváry vagy Kálmán?
Azt nem állítom, hogy genetikai okai vannak eme betegségnek, de csak azért, mert nem vagyok orvos.
Ám nagyon úgy tűnik, eredendően betegek.
A magyarországi COVID-halottak közé MINDEN ELHALTAT BESZÁMÍTANAK A STATISZTIKÁBA, AKI COVID-FERTŐZÖTT IS VOLT.
A valóságban a kizárólag COVID-halottak száma a közölt adatok húsz százaléka, tehát a Cecília adataiból 80%-ot mindig levonva értendők a valós Covid-tények.
Miért lehet ez így?
Talán, hogy a lakosságot a lehető legnagyobb arányban tereljék a regisztrációra, az oltás felvételére.
Hosszú és rövid távon ugyanis, valóban_
AZ OLTÁS A MEGOLDÁS.
Egy hosszan elhúzódó járvány az országot, - a gazdaság, oktatás, általános életminőség terén borzalmas, - ki nem javítható állapotba züllesztené, tehát minél több oltás, minél rövidebb idő alatt.
Ezért a sokkolás a számokkal.
Ami a bal-lib oldalnak annyira magas, mint tehénnek az áramszedő.

Én hiszek abban, hogy ez nem a Kína által kirobbantott III. világháború, sőt elhiszem a denevér meg a tobzoskakígyó meséjét is meg azt, hogy Vuhanban békés célú koronavírust fejlesztettek sok (kínai, brit, cseh, dél-afrikai, amerikai, brazil stb) változatban.
Es itt is demokratikusság van.
Nem szocialista, hanem NER.

Kálmán László nyelvész a következő bejegyzést tette Facebook-oldalán: „Kispofám, Schiffer, "túlméretezett hisztéria", "cirkusz" az, ami a Szabadság téri szobor körül zajlik. Legközelebb, ha látom az utcán, leköpöm, az bizonyosan nem lesz "túlméretezett hisztéria", hanem kimért, megfontolt lépés.."

Tegyed ki az a-ra a vesszőt, mert palika megint félre fogja érteni, hiszen nem magyar.

Nem kell odaírni a neved. Más úgysem tud a szövegedbe belejavítani csak te. :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés