NoÁr az SZFE-ről: Attila, szépen kérlek, kérj bocsánatot a diákoktól, lépj hátra

2021. április 8. 18:07
Molnár Áron az SZFE-ügy kapcsán azt mondta, „tönkreteszik a jövő generációját”.

Molnár Áron színész-rapper aktivista a Szabad Európának nyilatkozott többek közt az SZFE ügyéről. Arra a kérdésre, mit mondana Vidnyánszky Attilának, ha lenne vele két perce beszélgetni, Molnár Áron azt felelte:

„Attila, óriási felelősséged volt abban, ami a színházban történt, abból te pártpolitikai ügyet csináltál. Ugyanis, amikor Eszenyi Enikőnek a története elindult, te azt mondtad, hogy azért álltunk bele az Enikőbe, mert nem jött el decemberben a tüntetésre a Madách térre. Abban a pillanatban szúrtad el, amikor ezt a történetet pártpolitikai platformra cipelted. Nem tudtunk beszélni róla érdemben. Ugyanezt csinálod most a Színművészeti Egyetemmel.

Szépen kérlek, kérj bocsánatot a diákoktól, lépj hátra, és gondolkozz el azon, van-e értelme tönkretenni a jövő generációját”

 – fogalmazott.

Molnár Áron, aki 2006-tól 2010ig járt a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, azt is mondta, ha Vidnyánszky Attila „nyitott lett volna a párbeszédre azzal kapcsolatban, hogy kik a kuratórium tagjai, hogyan nézzen ki az átalakítás, akkor talán másképp alakult volna.”

Ez nem úgy van, hogy én bemegyek a kecódba, körbenézek, fogok egy baseballütőt, szétverem az egész berendezést, majd megkérdezem tőled, hogy mit szólsz, jobban tetszik így neked?”

– mondta az aktivista.

Nyitókép: YouTube

Összesen 122 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valamivel muszáj kitűnnie. Ha már énekelni nem tud.

Áron!

Te is tudod, én is tudom, mi zsidók mindig is lenéztük a gojokat, azokat a prolikat is, akik most a balliberális pártokat, Gyurcsányt emelik pajzsra, azokat a parasztokat, a vidéki Magyarországot, akiket a Momentum belső körökben bunkónak tart, de a választási győzelem érdekében szeretne magának kizárólag Orbán megbuktatása érdekében megnyerni.

Te is tudod, s az informáltabb zsidó értelmiség többsége is, hogy a gojokat nem tekintjük velünk azonos szinten lévőknek, csak megtűrjük őket, szükségesek a hatalom megszerzéséhez. Az élet minden területén kiszorítjuk őket, s ez jellemezte hosszú idő óta a színészképzést is, belterjessé váltunk.

Tudod, hogy ez mit jelent? Nézz körbe a pályatársaidat illetően....Ideje a vérfrissítésnek, a tehetséges gojok előtti térnyitásnak. Az igazságosság jegyében, a nézők, a társadalmi béke érdekében.

Színház nélkül nincs élet, de meg kell becsülni azt, hogy eltartanak Titeket. Nincs erkölcsi alapotok diktálni, amire jogotok van, alázatosan szolgálni.......

El vagy te tévedve Molnár! Mióta a te kecód a színművészeti?
Te ott csak vendég voltál.
Arról van szó, hogy egy kis figyelmet akarsz kicsikarni magadnak, mert ahogy eddig is egy ismeretlen ember voltál a színházbajárok között is, visszasüllyedsz a nagy ismeretlenbe.
Kemény vagy, mint a kád széle. És pofátlan, bazi nagy fejjel és arccal.

Legnagyobb teljesítményed eddig az volt, hogy elmagyaráztad Kövér Lászlónak, hogy ki a buzi, ki a transz stb. és hogy a Budapest Pride LMBTQ Fesztivál 2019 megnyitón való jelenésed.

Ezennel legyen a neved: Piszo-Ár!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés