Egy ausztrál neonáci csoport „szexi zsidó lányok” elcsábításával irtaná ki a zsidókat

2021. április 5. 11:50
A csoport vezetője egy fényképet is közzétett, amelyen Dvir Abramovich, a helyi Anti-Defamation Commission (ADC) elnöke látható egy gázkamrában.

Egy ausztrál neonáci csoport a Gab közösségi oldalon arra bíztatja követőit, hogy „csábítsanak el szexi melbourne-i zsidó lányokat”, hogy „kiirtsák a zsidó fajt az alfa árja ausztrál erővel” – írja a Jerusalem Post alapján a Neokohn.

A csoport vezetője egy fényképet is közzétett, amelyen Dvir Abramovich, a helyi Anti-Defamation Commission (ADC) elnöke látható egy gázkamrában. A poszt három, eltakart arcú férfit is mutat, akik utasításokat tartanak fel, amelyen az szerepel, hogy követőik menjenek szórakozóhelyekre zsidók által lakott negyedekben, és csábítsanak el zsidó nőket.

Egyúttal figyelmeztetik a neonácikat, hogy a nők beleegyezését is kérjék el, mert „a nemi erőszak nem számít (és illegális)”, és hogy „három órán át ne beszélj Hitlerről”. A posztokban a cikk szerint Donald Trump, egykori amerikai elnököt is éltették. Abramovich elmondta, hogy „a Hitler-imádok nyíltan fantáziálnak egy zsidó vezető elgázosításáról és felhívják elvakult híveiket, hogy erőszakoljanak meg zsidó nőket, illetve ilyen fenyegetéseket osztanak meg online. Nem tudjuk, mikor ér véget a veszélyes uszítás, noha tudjuk, hogy ahol a fehér felsőbbrendűség hívei gyülekeznek, ott rövidesen megjelenik az erőszak”.

(Neokohn)

Címlapkép: MTI/EPA-AAP/Janes Ross

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A nácik tiltották a zsidókkal való nemi közösülést. Aki nem így jár el, az nem lehet náci eleve. Csak egy hamis zászló.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés