Toroczkai a BLM-szoborról: Minden eszközt felhasználunk, hogy ne maradhasson itt ez a szörnyalkotás

2021. április 1. 8:23
A Mi Hazánk tiltakozásképpen keresztet állított Ferencvárosban a BLM-szobor tervezett felállításának előestéjén.

Amint arról korábban írtunk, egy szivárványszínekben pompázó, térdelő, az amerikai Szabadság-szobor mintájára készült alkotást állítana fel a IX. kerületben a Baranyi Krisztina vezette önkormányzat.

Az ötlet nagy vihart kavart, Bayer Zsolt például úgy reagált, hogy „már másnap le fogjuk dönteni”, de maga az alkotó is számított arra, hogy baltával verik szét a szobrát.

A tervezett felállítás előtt egy nappal a Mi Hazánk is tiltakozó akciót szervezett, amelynek keretében egy keresztet állítottak a közterületre.

Toroczkai László elmondta, szerintük a szobor „európai, fehér, heteroszexuális és keresztényellenes szimbólum”, ezért nem fogják annyiban hagyni, minden eszközt fel fognak használni, hogy megakadályozzák a szobor megmaradását, és további hasonló alkotások felállítását szerte az országban. Toroczkai szerint az eset azért is súlyos, mert a szobor felállítását húsvétra időzítették.

Azt is be fogjuk majd mutatni, hogy hogyan üldözik a fehér embereket Dél-Afrikában, a no-go zónákban, vagy Amerikában” – mondta a pártelnök, aki szerint a szobor egy „szörnyalkotás”, és hazug alapokon nyugszik.

Összesen 69 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Baranyinak még a pandémia idején, a pandémia ellenére is jut ideje arra, hogy ezzel az újabb eszement ideológiát népszerűsítő szoborral foglalkozzon. Nézzük innen a dolgot. Azt várnád, a pandémia miatt ne foglalkozzunk az ilyen provokációkkal. Húsvétra időzítve. Hátha szép lassan, sunyin bevezetitek a köztudatba.

Baranyi nyilván megrendelésre provokál, hiszen nálunk semmilyen alapja nincs a BLM baromságainak, a kiüresedett baloldal átcímkézett, hajánál fogva előrángatott ötleteinek. Se a gender, se az LMBTQ mozgalomnak. A baloldal ilyen, olyan formációban száz éve a világ felforgatásával foglalkozik, mára ehhez a legszélsőségesebb, legeszementebb ötletekhez kell nyúlnia. Ehhez nyújt segítséget Baranyi.

Sajnos, sok szobrot lehetnefelállítani mert annyi népirtás történt a történelemben.
Nemcsak az afrikaiakat hurcoltak el munkára!
Magyarokat is : Holocaust, gulag, törökök, tatárok által kiirtott, elhurcolt emberek.
De más népeknél is! Fel sem lehet sorolni.
Tehát,a BLM helyett a Minden élet számít mozgalmat támogatnám.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés