Palkovics: A jövő év végén megkezdődik a hazai koronavírus elleni vakcina gyártása

2021. február 25. 18:22
A beruházások teljes költsége várhatóan 55 milliárd forint lesz, ebből a koronavírus oltóanyaggyár mintegy 6,7-7 milliárdba kerül.

A jövő év végén megkezdődik a hazai koronavírus elleni vakcina gyártása Debrecenben – jelentette be az innovációs és technológiai miniszter csütörtökön a Hajdú-bihari kereskedelmi és iparkamara székházában tartott sajtótájékoztatón.

Palkovics László azt mondta, a kormány döntése értelmében Nemzeti Oltóanyaggyárat, és kifejezetten a Covid elleni oltóanyag gyártására Nemzeti Koronavírus-Oltóanyaggyárat hoznak létre, utóbbiban a Debreceni Egyetem (DE) és a Nemzeti Népegészségügyi Központ együttműködésében fejlesztés alatt álló oltóanyagot gyártják majd.

A beruházások teljes költsége várhatóan 55 milliárd forint lesz, ebből a koronavírus oltóanyaggyár mintegy 6,7-7 milliárdba kerül. A kormány a gyorsabb építkezés és a gyártás mielőbbi megkezdése érdekében nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűvé nyilvánította a beruházás megvalósulásával összefüggő közigazgatási hatósági ügyeket – tette hozzá a miniszter.

(MTI)

(Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Összesen 106 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezzel kezdődik a cikk amit kommentálsz:

"Palkovics: A jövő év végén megkezdődik a hazai koronavírus elleni vakcina gyártása..."

Hát, rólad a mondás jutott az eszembe, mely szerint nagy a Jó Isten állatkertje és nincs rajta kerítés...

Ezt már a lélegeztetőgépről üzened? Amit Feri kezel? Vigyázz magadra, Leninnek 22-ben is szüksége lesz rád......no meg a DK-nak, az A-38-as, lapsus, az Auróra legénysége számít rád.

Melyik részét nem érted még mindig a dolognak?
Hol olvastál te olyat, hogy a koronavírus eltűnik?
Olyat hallhattál, hogy az átoltottság és az épp aktuális (!) nyájimmunitás megengedi majd, hogy újra teljes életet éljünk.
Mond az valamit, hogy az oltás fél-egy-másfél (oltóanyagtól függően) évig ad védettséget? Hm?
Ha mindegy jól megy, jövő év végétől már magunknak gyárthatjuk az akkor épp aktuálisan szükséges mennyiséget, nem függünk majd senkitől.

Én tényleg konteorajongó vagyok, de miért akarna a háttérhatalom vírust szabadítani a népre? vagy elhitetni velük, hogy vírus szabadult rájuk?
Miért?
Semmi logika nincs benne.
A háttérhatalomnak addig jó, míg az embereket nem érdekli a közélet (pipa, a láthatáron sincs számottevő érdeklődés, teljesen, totálisan, megdöbbentően alulműveltek minden létező téren.), míg a gyárak működnek (miért akarná leállítani őket? az ő pénzüket se a jóisten faxolja az égből), míg ott emberek robotolnak, hogy megvehessék a lapostévét, amit szintén ő gyártat nekik. (pipa) Miért rondítana bele ebbe az idilli helyzetbe? Van neki milliárdszám bamba, tanulatlan, saját befolyása alatt tartható (de magát szuperokosnak képzelő) plebsz, aki robotol neki szakadásig, és esély sincs rá, hogy az a 10-20 százaléknyi értelmes rávegye őket bármire is, ami kívül esik a meló-buli-lapostévé háromszögön. Miért gondolja bárki, hogy a "háttérhatalom" kinyírná a rabszolgáit szórakozásból ?(a háttérhatalom nem hülye) Miért akarná a háttérhatalom az évtizedek kemény munkájával atomjaira visszaszocializált társadalmat megpiszkálni, mikor úgy ahogy van, olajozottan működik. 10-ből kilenc ember egy egyszerű grafikont sem képes értelmezni. Bár...most hogy mondod...lehet, hogy erre voltak kíváncsiak: hogy van-e még bennünk összetartás? Teljesen le van-e már züllesztve az oktatás? ....ha így van, most pár évtizedre hátradőlhetnek. Az emberek többsége leszarja a másikat, nem bír ki pár hónapot a saját családjával egy lakásban, és ha kiejted a szádon azt a szót, hogy "exponenciális", néz rád, hogy He?!

Hogy mikorra? - Bill Gates próféta következőről szóló jóslatának / etapjának idejére.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés