Kubatov Gábor: Szép reményei lehetnek az országnak

2021. február 1. 21:36
Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, a Ferencvárosi Torna Club elnöke volt Bayer Zsolt műsorában vendégeskedett.

A Fradit érintő kérdésre Kubatov Gábor úgy fogalmazott: a Fradiról a nemzet csapataként beszélnek, „és mi ezt komolyan is vesszük és valóban ilyen karakter is a Ferencváros. Nemcsak Magyarországon, hanem a határon túl is így történik ez”.

Arra a feltevésre, hogy Donald Trump példáján okulva a jobboldalnak talán saját közösségi médiumokat kellene gyártania, Kubatov Gábor úgy fogalmazott „ezen a pályán kell megnyerni a meccset, nem másikat építeni”.

Nem szabad levonulni a pályáról. Pont ezt akarják elérni, hogy vonuljunk le és hagyjuk ott”

– fogalmazott a Fradi elnöke.

Bayer Zsolt Jakab Péter miniszterelnök-jelöltségéről is kérdezte a Fidesz alelnökét. Kubatov Gábor szerint Jakab Péter a kormányfő jelöltségre ugyan bejelentkezhet, de mint fogalmazott, „én nem tudom, hogy a főnökével, a Gyurcsánnyal megbeszélte-e.”

Úgyis az lesz, amit a Gyurcsány akar. Ne legyen kétsége senkinek efelől”https://hirtv.hu/bayer_show/kubatov-gabor-a-kanyarban-fogjuk-megelozni-a-kornyezo-orszagokat-2516009?fbclid=IwAR18qRWepfqseHH4ucmEAV8_xzUAT9RlCK-UAn7pHIMFA99JPKxmdZRZstQ

– vélekedett Kubatov Gábor, hozzátéve, hogy szerinte Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára nem fogja hagyni, hogy Jakab Péter.

A járványhelyzet és a magyar gazdaság összefüggésében Kubatov Gábor, ilyen otthonteremtési programja „akár száz évre visszamenőleg” nem volt ebben az országban. „Itt szerintem szép reményei lehetnek az országnak és szép reményei lehetnek az itt élő embereknek is” – fogalmazott az FTC elnöke.

Nyitókép: YouTube

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés