Finoman szólva nem túl erkölcsös, ha egy polgármester soron kívül adatja be magának a védőoltást

2021. január 26. 22:49

Jámbor András
Facebook
De ennek mi a fészkes fene köze van a parlament működéséhez?

„»A baloldal először arra a kérdésre válaszoljon, hogy mi a véleményük arról, hogy a gyöngyösi polgármesterük soron kívül adatta be magának a koronavírus elleni védőoltást!« – ennyi és tényleg karakterszámra ennyi volt a Fidesz reakciója arra, hogy három, a gazdasági válság kezelését ellenőrző, a járványkezelés hibáit feltáró és a kínai koronavírus elleni vakcinával kapcsolatos kérdéseket tisztázó vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte az ellenzék, és ezért összehívta a parlament rendkívüli ülését.

A Fidesznek abban igaza van, hogy finoman szólva nem túl erkölcsös, ha egy polgármester soron kívül adatja be magának a védőoltást. De ennek mi a fészkes fene köze van a parlament működéséhez?

Egy ilyen éles helyzetben mint a mostani hármas, egészségügyi, szociális és gazdasági válság, a Fidesznek, mint kormánypártnak az lenne a dolga hogy a parlamentben beszámoljon arról, hogyan kezelik ezeket az égető problémákat. Ezért választották meg őket a szavazók, ez az alkotmányos kötelességük, ők maguk írták bele az Alaptörvénybe.

Ráadásul, ez a közlemény két nappal azután megy ki hogy Mészáros Lőrinc hoteleinek a magyar állam, az adófizetők pénzéből fizette ki a veszteségét. Mindezt azért, mert novemberben nem rúgott ki a szálódalánc egy embert sem, miközben nyáron 17 milliárdot már adott a cégnek az állam, pont miután kirúgta a dolgozói felét.

Ez nem kisebbíti a gyöngyösi MSZP-s polgármester erkölcsi vétségét, de azért ugye érezzük melyik a nagyobb vétség, sőt nevezhetnénk már akár bűnnek is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés