CSEH KATALIN A CEU-N FEKETELISTÁT ÉS VÁDEMELÉST KÖVETELT...

2021. január 26. 8:50

Rákay Philip
Facebook
Nem mindegy, hogy korrupciós feketelista vagy a Soros-hálózat fizetési listája! Az első ugyanis a második előfeltétele!

„Tegnap Soros György privát szellemi pezsgőfürdője, a CEU Democracy Institute online eszmecserét szervezett, a liberálisok egyik kedvenc gumicsontját – a jogállamiságról szólót – elővéve. Cseh Katalin európai parlamenti képviselő és Didier Reynders, uniós biztos beszélgetését Laurent Pech professzor moderálta, aki roppant tárgyilagosan csak »az EU első totalitárius rendszereként« hivatkozott hazánkra. Bravó!

Talán ezek után meg sem lepődünk, milyen hangulat uralkodott a szélsőliberális demokráciamagyarázók becses társaságában... Volt itt minden: hazánk megrendszabályozása, befolyásolás, vádemelés, korrupció, migránsok miatti beavatkozás, uniós pénzcsapok elzárása, korrupciós feketelista!

Cseh Katalin is lubickolt ám rendesen az övéi között, egyebek mellett ilyeneket volt képes kinyilatkoztatni Magyarországról:

- A magyar kormány nem veszi figyelembe a jogállamiságot és nem európai demokráciaként működik.

- Nem azt kérem az Európai Uniótól, hogy avatkozzon be a választásokba, vagy váltsák le a magyar kormányt, hiszen ez az ellenzék feladata. De azért érdeklődnék, mikor tesznek valós lépéseket a magyar jogsértések ellen, hiszen a Bizottságnak minden eszköze megvan ehhez. Miért nem használja ezeket hatékonyabban? Például a Magyarországnak járó uniós pénzek befagyasztásával.

- Az Európai Tanácsban a lengyel-magyar vétó óta autokrata vezetőnek tartják a lengyel és a magyar miniszterelnököt.

- Az Uniónak kellene cselekednie, mert a magyar legfőbb ügyész nem emel vádat bizonyos ügyekben.

- Nem csak Magyarországot kellene figyelnie az Uniónak, hanem minden tagállamot, mert máskülönben „mini-Orbánok” fognak felbukkanni.

- A CEU, vagy épp a menedékkérőkről szóló törvény ügyében elvárom az EU-tól, hogy valós lépéseket tegyen a magyar kormány ellen.

- Európai feketelistát kell létrehozni és keményen vádat kell emelni azon üzletemberekkel szemben, akik politikai kapcsolataik révén gazdagodtak meg.

Na, ennél a pontnál azért összerezzenhettek a sokat próbált, hálózati elvtársak. Politikai kapcsolatok és befolyásolás – azaz korrupció – révén megszerzett mesés vagyon? Kire gondolhatott Katalin, a nagy gondolkodó? Talán ő már annyira haladó, hogy még a CEU-n sem tudják lekövetni...

Ha komolyan vesszük Katalin szavait, ki más, mint maga Soros lehetne a megálmodott feketelista örökbérletes, első helyezettje! Hiába, na: modern és egyben bátor ez a momentumos zseni...

Katalin, azért csak óvatosan, nehogy a végén még bajod legyen ebből! Mert nem mindegy ám, hogy korrupciós feketelista, vagy a Soros-hálózat fizetési listája! Az első ugyanis a második előfeltétele! Tudod te ezt, pontosan tudod...”

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aki valaha fogott kapát a kezébe és irtotta a gazt, az tudja,
A GAZ A LEGSZAPORÁBBAN ÚJRATERMELŐ KORCSNÖVÉNY.
Mint ez a CSK.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés