Capitoliumi ostromlónak hitték – tönkrement az élete

2021. január 15. 14:28
A nyugdíjas tűzoltó halálos fenyegetéseket kapott, miután tévesen azt hitték róla, részt vett a Capitolium elleni ostromban.

„Megdöbbentő arra ráeszmélni, milyen szörnyű a közösségi média, amikor ilyesmi történik” – kezdi beszámolóját a chicagói nyugdíjas tűzoltó, David Quintavalle, akinek történetéről a Daily Wire számolt be. A nyugdíjas férfit a Twitteren összekeverték egy másik személlyel, aki január hatodikán a Capitoliumot ostromlók között volt, és poroltóval támadt rá az egyik rendőrre.

 

 

Mint a portál is írja, Quintavalle családjával töltötte az ominózus napot, és csak egy barátja figyelmeztetése után jött rá, mi is történik. A Twitteren tévesen azt hitték, hogy részt vett a Capitolium ostromában. Ennek eredményeképp a közösségi oldalakat ellepték a Quintavalle magánéletével kapcsolatos információk, majd a férfit telefonon zaklatták. A portál szerint a helyzet odáig fajult, hogy a chicagói rendőrségnek egy járőrkocsival kell éjjel-nappal figyeltetnie a férfi házát.

Quintavalle ügyvédje átadta a bizonyítékokat a hatóságoknak, amelyek alapján kizárható, hogy a nyugdíjas tűzoltó a Capitoliumnál tartózkodott volna. Az FBI azóta közölte, hogy őrizetbe vette a személyt, aki poroltót dobott egy rendőr felé. A gyanúsított az 55 éves Robert Sanford, aki egyébként szintén nyugalmazott tűzoltó. A hatóságok szövetségi szintű bűncselekmények elkövetésével vádolják, egyebek közt hatósági személy elleni erőszakkal.

Címlapképen: Robert Sanford, a valódi ostromló. Forrás: YouTube.

 

Összesen 84 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tiszta ügy:
"A Twitteren tévesen azt hitték, hogy részt vett a Capitolium ostromában."
Nincs semmi ellentmondás, mert "részt is vehetett VOLNA az ostromban" - és ez a lényeg.
A mai német is azért fizet kártérítést, mert "részt is vehetett VOLNA"...

A liberális terror él és virul.

Erről van szó, csak rá kell nézni, tetőtől talpig benne van a "hasonlóság", ami: ugyanaz, vagy még rosszabb...

"Joe Biden egyetlen egyszer mondott igazat a nemrég lezárult választási kampány időszakában, akkor, amikor elmesélte, hogy az USA történetének legnagyobb választási csalási gépezetét hozták létre a demokraták. És pont ezt az egyetlen igaz kijelentését hiteltelenítette el a neoliberális médiagépezet, mert ez rájuk nézve nyilván életveszélyes volt. Azt mondták, nyelvbotlás volt. No igen, de nyelvbotlással az ember legfeljebb egy rossz szót mond ki, nem pedig egy gondolatgazdag összetett mondatot."
(Szende Péter, kuruc.info)

Úgy jön, hogy a bolsevik barmok, meg Hitler úr: ugyanazon szagú pénzből lett felépítve, barom f.szfej.
A német jogutód állam már többszörös kártérítést kifizetett, és minél többet kifizet, annál többel "tartozik", barom f.szfej.
Így működik a trükkös sémi bűntudatipar, barom f.szfej.

"Megdöbbentő arra ráeszmélni, milyen szörnyű a közösségi média, amikor ilyesmi történik"

Arthur Miller magas művészi színvonalon dolgozta fel a salemi boszorkányok történetét, ahol egy hisztériázó lánycsapat azzal hergelte a hiszékeny közvéleményt, hogy látták a Sátánt és megnevezték a közösség azon tagjait, akik a Sátánnal cimborálnak.
A bíróság több tárgyalást is lefolytatott, nagyjából egyet havonta. A vádlottak közül csupán egyet mentettek fel, mert a lányok visszavonták az őt érintő vádjukat. Mindenki más bűnösnek találtatott boszorkányság vétségében, és halálra ítéltetett. Akik végül bűnösnek vallották magukat és további, az ördöggel cimboráló bűnösöket neveztek meg, felmentést kaptak az ítélet végrehajtása alól.
Végül 20 ember esett áldozatul a hisztériázó lánycsapat akcióinak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés