Gáspár Sándor olyan rinocéroszbőrű volt, hogy Kádár mellől negyven éven át nem lehetett eltávolítani

2020. november 29. 17:18

Ókovács Szilveszter
Origo
Hozzá méltóak a maiak, akiket gyűlölet és nonstop kombattáns hajlam vezet.

„Édes Néném, 

miért Önnek küldöm, amit a Magyar Narancsnak szánok? Egyrészt, mert így is eljut, másfelől, mert talán ott át se vennék. És hol volna a szabad média, a sokoldalú tájékoztatás, a hallgattassék meg a másik fél elve? Október 30-án már megtette a hetilap, hogy elhallgatta az Opera válaszát, amelyet pedig ő maga kért számos témában, hát most legalább az olvassa, akinek számára a köznévi értelmű narancs talán gömbölyű, de az Opera tűz alatt tartása, a destruktív szakszervezetekkel való elvtelen és igaztalan cinkosság nem az. Minden balos magyar szakszerv ősatyja, Gáspár Sándor volt állítólag olyan rinocéroszbőrű, hogy Kádár mellől negyven éven át eltávolítani nem lehetett, még megsérteni se. Ezt a céltudatosságot nem tudom tisztelni. Hozzá méltóak a maiak, akiket gyűlölet és nonstop kombattáns hajlam vezet – érdekképviseletek, akiknek arcán ez a poetica: »Maximálisan a minimumra!«

2020. november 26-án délben az alábbi »cikk« (valójában egy szakszervezeti sérelemlevél átirata) jelent meg a Magyar Narancs online felületén, Zsidai Péter »tollából«. Nézzük csak – kommentárok tőlem.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vannak hagyomanyaik nekik is, csak ezek kommunista hagyomanyok.
A ket szaki is ugy tunik, a kommunizmusbol hagyomanyozodott at ide a maba, hogy izelitot adjon europai ertekbol, melynek egyik fo eleme a feljelentes.

Es hogy ki a tisztesseges ember, azt te mondod meg, ugye?
Es kozuluk is te vagy az elso.
Nem vagy te egy kicsit szereny?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés