Szép volt fiúk!

Szoboszlai lő... és gól! „Ezek azok a pillanatok, amiket nem felejt el az ember!” - Mandiner Podcast

2020. november 27. 17:05
Mi áll labdarúgó-válogatottunk idei sikereinek hátterében? Miben más ez a csapat, és hogyan kezeljük helyén az eredményeket? Többek közt erről beszélgettünk Hegedűs Henrikkel, aki azt is elmondta, kiket (nem) szeretne ellenfélnek a vb-selejtezőben és hogyan reagált, amikor Szoboszlai Dominik az Izland elleni EB-pótselejtező utolsó percében belőtte az Európa-bajnokságon való részvételünket jelentő gólt.

Kiemelkedően sikeres évet zárt idén a Marco Rossi vezette labdarúgó-válogatott. A magyar csapat kiharcolta az EB-részvételt, és megnyerte a csoportját a Nemzetek Ligájában, feljutva ezzel az Európa legjobb nemzeti csapatait tömörítő A-divízióba. Hogyan értékeljük a mindezt józanul, és mit jelent ez az egész a magyar foci jövője szempontjából? Miben más ez a csapat, mint a korábbiak? Itt a Mandiner Podcast, vendégünk Hegedűs Henrik.

Hegedűs Henrik az MLSZ sporttudományi elemzőosztályának munkatársa, sportújságíró, futballszakíró, több mint 20 labdarúgással kapcsolatos könyv magyar fordítója, lektora. Szakkommentátorként rendszeresen szerepel az M4 sport műsoraiban. 

Műsorunk az alábbi felületeken is elérhető:

Apple Podcast

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

 

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés