Joe Biden 11 millió illegális bevándorlónak ad állampolgárságot

2020. november 25. 7:03
Az új elnök egyúttal tízszer több bevándorlót kíván fogadni évente elődjénél.

Elnöki beiktatása után két hónapon belül állampolgárságot kapnak az illegális bevándorlók – jelentette be Joe Biden, az Egyesült Államok várható elnöke az NBC televíziónak kedden este adott interjújában. Hangsúlyozta: már elnöksége első száz napjában kötelezettséget vállal az állampolgárság megadására mintegy 11 millió illegális bevándorlónak, és az erről szóló törvénytervezetet átküldi a kongresszusnak.    

Kifejtette azt is, hogy elnöksége első száz napjának legfontosabb feladata a bevándorlási reform megvalósítása és a koronavírus-járvány gazdasági következményeinek enyhítését célzó csomagterv elfogadtatása lesz.

Részletekkel is szolgált. Ígéretet tett rá, hogy jelentős mértékben megnöveli az Egyesült Államokba befogadandó menekültek számát. Donald Trump, a hivatalban lévő republikánus elnök 15 ezer főben szabta meg az évente befogadható menekültek számát, Biden most azt ígérte, hogy ezt a kvótát évi 125 ezer főre emeli. Eltörli a Trump-kormányzat azon tiltó rendelkezését is, amelynek értelmében meghatározatlan időre felfüggesztették a beutazást azokból az országokból, amelyeket a terrorizmus melegágyának minősítettek.    

A politikus azt mondta, hogy korrigálni fogja, illetve semmisnek mondja ki azokat a korábbi, Trump által hozott elnöki rendeleteket, amelyek szerinte kártékonyak voltak, és – úgy fogalmazott – „jelentékenyen befolyásolták a klímaviszonyok romlását, és ezzel egészségtelenebbekké tettek bennünket”. Az interjúban Biden megerősítette, hogy megkezdődött a hatalom átadásának folyamata, s a jelenlegi elnök nemzetbiztonsági csapata már meg is kereste az ő munkatársait. Korábban – még kedden délután – újságíróknak azt is megerősítette, hogy naponta megkapják majd a szigorított titkosítású hírszerzési jelentéseket is. Biden hangsúlyozta: „ez nem egy harmadik Obama-ciklus lesz, mert... teljesen más a világ ma, mint az Obama-Biden adminisztráció idején volt”.

(MTI)

Összesen 181 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért úgy könnyű, hogy a 11 millió nagyobb része katolikus keresztény. Nyelvi gondjaik így is lesznek...

"Kifejtette azt is, hogy elnöksége első száz napjának legfontosabb feladata a bevándorlási reform megvalósítása és a koronavírus-járvány gazdasági következményeinek enyhítését célzó csomagterv elfogadtatása lesz."

A migránsok számának növelése és a még mértéktelenebb eladósodás minden problémát megold. Ja, nem.
De legalább ezt akarta a többség. Ja, nem.

Az olaszok lassabban csinálták, mint Biden.
Ez már tendencia. Erre készülhetnénk itthon, ha az ellenzék nyerne.

Néhány évtized és nem lesznek fehérek, feketék meg sárgák.
Csak a bézs.

"Eltörli a Trump-kormányzat azon tiltó rendelkezését is, amelynek értelmében meghatározatlan időre felfüggesztették a beutazást azokból az országokból, amelyeket a terrorizmus melegágyának minősítettek."

Elkezdődött az USA fegyver- és technológia arzánáljának
muzulmánkézbe adása.

Nem szeretek sorosozni, mert ez az egy szó, hogy "soros" nem fejezi ki
azt a roncsoló szándékot, amit ez a vén gazember kifejt, de biztosak
lehetünk abban, hogy egy utópia van születőben valamelyik
jövendőmondó regény legrosszabb forgatókönyve szerint.

Isten legyen irgalmas hozzánk!

A végén Joe Biden még a koronavírusnak is amerikai állampolgárságot fog adni.

Konkrétan?
Te migráció párti vagy?

Hámondjuk az illegálisok most is ott vannak, és csak beszélnek valahogy. Szóval ennyiből mindegy...

Azért nem mindenki gondolkodott úgy, mint te:

"...Elvileg sem tartjuk helyesnek, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyanok is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon, akik nem adófizető polgárai az országnak, és akik a két választás között semmilyen formában sem tudják az általuk választottakkal kapcsolatos véleményüket elmondani, ráadásul sokaknak semmilyen kötődése nincs is már az országhoz – mondta Áder János. Parlamenti beszédében a fideszes politikus arról is beszélt: azért sem támogatják a választójog kiterjesztését a határon túl élő magyaroknak, „mert sokkal nehezebben ellenőrizhető a választások tisztasága”. Azt mondta, hogy „aki részt akar venni a választásokon, az költözzön haza, költözzön vissza Magyarországra..."

A vén agyalágyult hülye aláír mindent, amit elé raknak.

Valahogy meg kell előzni az EU-t, utána meg Kínát.

Amerika az Amerika, így kell ötven évre előre megnyerni a választásokat. Berlinben, Párizsban, Rómában, Bécsben, Madridban, Athénban , Londonban összehívták a válságstábokat. Áttekintik, hogy miben maradtak el a nagy vetélytárstól, s miként vethetnének véget a sok kényszer koalíciós destabilizációnak, hatalmi huzakodásnak, hogyan betonozhatnák be tartósan a demokratikus erőket a hatalomba. Kevés, hogy egyes országokban már pártokat alapíthattak a bevándorlók, ennél merészebb lépésekre van szükség.

Különösen Olaszországban, ahol a demokráciára nézve óriási veszélyt jelentene a szélsőjobboldali Salvini kormányra kerülése, aki minden bizonnyal megállítaná ezt a folyamatot. Ezért gyorsan kell cselekedni, a balliberális hatalmi pozíciók megőrzéséhez már kevés az adott ország őshonos lakossága, számukra létszükséglet a bevándorlás elöli akadályok teljes körű eltörlése.

Az egyedüli járható út a versenyképesség megőrzéséhez az EU területére érkezett összes migráns számára egy európai állampolgárság megadása. Amely azonnal magában foglalná lakás, munkahely, egészségügyi ellátás biztosítását. A munkanélküliek számára alapjövedelem garantálását.

A német, de az európai prosperitás csak akkor érhető el hosszú távon, ha valamennyi kontinens bevándorlóit korlátlanul befogadjuk, s azonnal biztosítjuk számukra a megfelelő életszínvonalat. Kevés, hogy albérleti hozzájárulást adunk, ez megalázó, önálló lakáshoz kell őket juttatni, de azonnal.

S van megoldás. Európa elöregedett, sok az üresen álló lakás, sok az egyedül, nagy lakásban élő idős ember. Ezeket ki kell költöztetni, s közösségi házakban, szociális otthoni első osztályú ellátást kell számukra biztosítani.

Akinek két lakása van, azt el kell venni, s a lakásba bevándorlót költöztetni, akinek ellátását a volt tulajdonos családjára kell bízni. Véget kell vetni annak, hogy a német nyugdíjasnak a török tengerparton és Floridában is legyen nyaralója, hogy a magyar kispolgár az Adrián lubickoljon, amikor Juszuf tíz fős családja szűkölködik alapvető szükségletekben.

Európai szintű baloldali fordulatra van szükség, amit sajnos nálunk kevesen fognak fel. Pedig a magyar balliberális pártok rengeteget fáradoznak azon, hogy a hülye lakótelepi és vidéki magyarokkal megértessék, hogy mi az igazi baloldaliság, hogy véget kell vetni a hedonizmusnak, az önzésnek, az érzéketlenségnek, a pazarlásnak, a dőzsölésnek, mert a szolidaritás mindennél fontosabb. Ezért lenne szükség az igazi hazafi balliberális pártok 22-es győzelmére. Egyből követhetnénk a nagyszerű Amerika példáját, befogadhatnánk nélkülöző, megalázott testvéreinket a föld minden tájáról.

Mert a magyar baloldali ember jó, nyugaton már tudják, látják, hogy mennyit küzdenek az Orbán diktatúra megdöntéséért, s egy új, befogadó, az áporodott Horthy szellemiségű szélsőjobboldali Magyarországot progresszív európaira cseréléséért.

S a vad kipcsákok nem értékelik azt, hogy a jövőbe tekintő Donáth, Cseh, Berg és a többiek mennyit dolgoznak a magyarság felemelésért, az igazi amerikai demokrácia hazai meghonosításáért.

Remélem, itthon tartjuk azokat a szervereket, amikre a választási adatok mennek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés