Az Index és a HVG szerint az MTVA-nak azt kellene hazudnia, hogy az Index és a HVG sosem hazudik

2020. november 20. 7:32

Paranoid Android
Pesti Srácok.hu
A Pravdának mindig igaza van ugyebár.

„Azt szeretem a liberális sajtóban, hogy élen járnak az innovációban. Az arcukra olyan erős bőrt növesztettek, ráadásul természetes úton, hogy arra semmiféle vegyszer, ionizáló sugárzás nincs hatással. Még az a képessége is megvan ennek az anyagnak, hogy tartja a színét, sosem pirul el például. Nagy szeretettel arra kérném egyébként az Index és a HVG bértollnok propagandistáit, hogy mutassanak már egy olyan országot az imádott nyugatukon, amelyikben a köztévé az ellenzék propagandáját nyomatja.

Anyaországukban Romániában is biztos az ellenzék dominálja a köztévét. És még van egy csodás tulajdonsága ennek a bandának, hogy ők nem csak sosem hazudnak, hanem mindig az igazat, a teljes igazat és a csakis az igazat írják meg. Tehát értelemszerűen nem is tévednek. A Pravdának mindig igaza van ugyebár. Az meg csak egy anomália, hogy ők vannak ellenzékben és van sajtó rajtuk kívül is. Megáll az ész.

Még az sem gondolkoztatja el őket, az általuk életben tartott ellenzék három országgyűlési választást vesztett el egymás után nagyon. Ahogy az sem, hogy mindent megtesznek azért, hogy az a Gyurcsány Ferenc legyen újra Magyarország miniszterelnöke, akiről ők is pontosan tudják, hogy micsoda. Nincs olyan adat, statisztika, tény, ami megingathatja őket abbéli meggyőződésükben, hogy diktatúrában élnek, mert az alaptörvény nem engedi meg, hogy azok az emberek, akik állólámpának hiszik magukat összeházasodhassanak egy neoncsöves armatúrával.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ellenzék és sajtója alternatív valósága akár szórakoztató lenne, ha nem a bőrünkről, a gyermekeink jövőjéről lenne szó. Az általuk megszüntetett OPNI belső újságjában például kifejezetten üdítőek lennének a "mértékadó és objektív" írásaik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés