Visszautasítjuk Hadházy Ákos kijelentéseit!

2020. október 13. 13:49

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Folytatjuk a felkészülést a 2022-es kormányváltásért!

„Természetesnek tartjuk, hogy egy sokszínű ellenzék köreiben akadnak viták, nézeteltérések, félreértések. Különösen igaz ez most, amikor hitet tettünk egy közös program, egy közös ajánlat mellett abból a célból, hogy leváltsuk az embertelenség és az aljasság semmitől sem visszariadó kormányát. Ugyanakkor elengedhetetlenül fontos az is, hogy az amúgy is feszültséggel túlterhelt közéletet ne mérgezzék félinformációkból, tájékozatlanságból, tévedésből fakadó burkolt gyanúsítgatások, amelyek igazságtartalmát nincs módunk vizsgálni.

Legnagyobb sajnálatunkra most éppen ez történt, emiatt kötelességünk rögzíteni: a rendelkezésre álló információk alapján nem állják meg a helyüket azok az állítások, amelyeket Hadházy Ákos tett Bíró László szerepvállalása kapcsán. Hadházy Ákosnak maga Bíró László ajánlotta fel – Szabó Gábornak, a Jobbik kampányfőnökének teljes egyetértésével és támogatásával –, hogy otthonában betekintést nyerhet minden olyan iratba és dokumentumba, amelybe óhajt, és kérdéseket is föltehet neki. Miután a húszperces, kampányhajrában beiktatott látogatás megtörtént, Hadházy Ákos megnyugodva távozott Bíró László otthonából. Ami ezek után történt, arra nehéz magyarázatot találni – kiváltképpen azért, mert a pártvezetők közül senkit sem keresett meg –, mindenesetre Hadházy Ákos médiában tett, több helyen egymásnak is ellentmondó kijelentéseit visszautasítjuk.

Politikai közösségünk számára a legfontosabb feladat, hogy előre tekintsünk, és folytassuk a közös felkészülést a 2022-es választásokra, a múlt vasárnapi időközi választás eredményének elemzése után levonjuk a megfelelő konzekvenciákat, és kiérlelt, jó ajánlatot tegyünk Magyarország számára. Hisszük, hogy Hadházy Ákos továbbra is politikai közösségünk tagja, és hisszük, hogy közös munkánk eredményeként 2022-ben leváltjuk az Orbán-kormányt.

DK, Jobbik, LMP, Momentum, MSZP, Párbeszéd

Demokratikus Koalíció”

(MTI-OS)

Összesen 170 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyedül maradtál, Ákos:-))))

,leváltsuk az embertelenség és az aljasság semmitől sem visszariadó kormányát. .

Ne zavarja az ellenzéket, hogy többséget kapott Dr Koncz Zsófia:-)))))
Ez a demokrácia:-))) tessék tudomásul venni.

Na, Hadházy sem kerül fel a listára. Pedig szerintem a hülyéje épp a hűségét akarta bizonyítani azzal, hogy (állítása szerint) Bíró piszkos ügyéről nem számolt be a nyilvánosságban, csak a pártvezetőknek mondta el.

Visszautasítjátok? Majd kaptok ezért Széll Bernitől.

Borítékolható, hogy az ellenzéki kampány tele lesz ilyen Hadházy féle sértett/renitens ellenzékiek beszólásaival. Egyre inkább kirajzolódik, hogy az ellenzék kifelé műmosolyos viselkedése súlyos ellentéteket takar, melyek időrő-időre kibuknak. Így pedig aligha tudnak hatékony és meggyőző majdani kormányzati működést szuggerálni.

Dobrev Klein 2 legyet ütött egy csapásra. Szarházy és Jákob. FeGyőr ujjgyakorlat lesz.

Amelyiknek épp nem mozog a szája?

Folyhatott szépen a szatmári..

Remélem, kútba esik az október 23-ra tervezett agymenése. Az ellenzék úgy szocializálódott, hogy mindig a nemzeti ünnepeink ez akarja meggyalázni.
Tüntessenek egy nappal előbb, vagy később, de ne aznap. Törvény kéne....

Igen, de tudathasadásos álláspont.

Szasza mint hivatkozási alap a DK-nál. :)))) Bíró, Hadházy... áááááá

Vicces lenne. Szerintem senki nem viszi be a hátán ezek után. Megbízhatatlan, kikotyogja a titkot.

Hadházy ezek szerint nem lesz miniszterelnök-jelölt...kényelmetlen egy figura, nem elég, hogy a fideszes színfalak mögötti korrupciós ügyekre vadászik, de vette a bátorságát, hogy Kunhalmi védence, a kispesti polgármester Gajda és maffiózó csapata köreiben is szaglásszon.

S most itt van egy újabb, bosszantó szereplése. Megvádolja saját makulátlan szövetségeseit, kenyéradóit. Ilyen emberekkel nem lehet nekifutni a progresszív európai pártoknak a 22-es választásoknak. Mi lenne, ha ennél kényesebb belső ügyeket szivárogtatna ki a választás finisében, jobb tőle idejében megszabadulni. Egyre több jel utal arra, hogy a Fidesz beépített embere.

Feri, szólj Péter Gábornak, a nemzetközi helyzet fokozódik, egyre több az áruló a sorainkban. Éberség elvtársak, ha ilyen szinteken nem vagytok azok, mit várjunk el a lakótelepeken, vidéken értünk halni kész támogatóinktól. Azért az megnyugtató, hogy a Jobbik végre teljesen azonosult kommunista értékeinkkel, s már nem lehet őket megkülönböztetni semmiben sem a régi elvtársaktól.

Érdekesek volt ma a Klubrádióban a Hadházy ügyet érintő telefonok. Volt aki elmondta, Hadházy az összes ellenzéki pártnál egyedül többet tett a korrupciós ügyek leleplezéséért, s tisztességtelen a megjelent nyilatkozat. Sőt, a betelefonáló azt mondta, ha az ellenzék folytatja a belső acsarkodást, 22-ben először nem szavaz rájuk, s egyébként sincs semmi esélyük a 22-es győzelemre. vagyis kritizálták a Hadházyval kapcsolatos többpárti állásfoglalást.

Volt aki azzal vádolta az ellenzéket, hogy soha sem kezdeményez, mindig csak reagál valamire, amit a kormányoldal provokál.

Egy bizonyos, Hadházy áthangszerelte az ellenzéki győzelemmámort, s rámutatott társai esendőségére, inkorrektségére.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés